Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

19 January 2012

Blog Review #2

Assalamualaikum..

Selamat pagi khamis buat sahabat blogger sekalian. Mukadimah macam buat surat cinta tak?Ok cukup sebab dah siap buat iklan di entry ini.

Semalam baru sudah Review Blog #1 dan hari ni review di teruskan.


  • Beliau review blog saya >> Diera Review Blog nornadiah dot com di sini
  • First impression from header mesti kita tahu tuan blog ni mesti suka warna purple
  • Berat blog  aquarestsadrenalin.blogspot.com >> Size :: 91.5KB >> Load Time :: 1.86 Seconds >> Average Speed per KB :: 0.02 Seconds..berat masih di bawah 100 KB >> Timbang Berat Blog Di Sini
  • Kali ini blogger wanita lagi dan nama beliau Diera Tekikushika. Umur 22 Tahun ni From Johor..Terus terang saya terharu dengan Diera sebab pernah join segmen nad yang dulu.
  • Shoutbox Diera ada masalah ea? Tak pe,nanti edit balik yer..
  • Tang belon-belon kat cursor tu macam mengganggu nad pulak semasa nak baca entry Diera.
  • Gadjet semua ok..tak de komplen dari saya..:)
  • Follower beliau sekarang 306.. 
  • Rasanya itu sahaja nak review..
  • Mari kawan-kawan semua lawat sahabat blogger kita ni..:)

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..insan kedua..

dyabunga said...

nk g terjah blog tu..

Miss Volvo said...

ooh blh timbang berat blog ek hehe

msredcheesecake said...

Dah terjah n dah follow....

smilenajah93 said...

terjah ! heheee ~

Nisa Greennnpanda said...

dh terjah, ngehehehe... ^_^

nad, nad, nad~.. wat entri sket psl camne nk tau log mane yg brat or ringan? plz......hihi~.. XP

Lia Irdelia said...

sudah terjah..
hhehehhe..

Diera Tekikushika said...

thank youu soo much, shoutbox da ok ! hehe. yg belon2 tuh comel laa syg nk buang. hik3. btw TQ again... =D