Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

18 January 2012

Kepahaman I Phone 4 S

Assalamualaikum..


7 Jan 2012 hari tu saya ada beranak buat enrty Cek Dari Nuffnang Dah Sampai dan ingin menggapai cita-cita 2012 dengan beli I Phone 4 S. Duit dah clear Alhamdulillah. Tiba-tiba mak saya kata duit cek tu kumpul dulu untuk downpayment kereta. ^^

Sedih pulak sebab saya nak I Phone 4 S tu. Tahu tak dah banyak saya research pasal I Phone 4 S ni di Google dan di laman web rasmi Maxis www.maxis.com.my

iValue 1


iValue 2


iValue 3


iValue 4



Saya mampu beli iValue 1 je..^^ tapi masih berfikir untuk downpaymet atau i Phone 4 S? 

Berbelah bahagi bukan? ^^ Dahulukan yang mana penting..:) ** i Phone 4 S la..hehe..^^

12 comments:

poohrist said...

2-2 penting..
hikhik
i phone 4s la

dyabunga said...

dya tak mampu lg nk beli..mampu tgk je..haha

Si BuDaK KaChAk said...

kalau rasa mampu xslh pun bli....

tp lbih baik gunakn utk yg lbih pnting...

=)

'Aisya Salim said...

Aisya guna henpon cap ayam je akak. Untung akak, ada rzeki lebih. :D hehe

Penjual Reflesia™ said...

mcm mana nak buat dear.. syieda pun mcm nak beli jugak la..weeee... (nak saing muncit) weeee... hahahaha... gurau je..

p/s: seyes nak tau..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hakhak..xpe2..wat mana yg nad nak okies syg..

Miss Volvo said...

hmm beli samsung galaxy note je la ;)

Eza Boom Boom :) said...

tak keja lagi la nad. hee. kalau ada rezeki, Eza memang nak.. :P

Aishah Jahirah said...

mana nad rasa penting dahulukan yg tu...dua2 dah jd keperluankan...:)

nabila faryzza said...

yeap betul tu, dahulukan mana yg penting. kalau ikutkan, dua dua pun penting. ngee :)

iizla said...

Jom beli iPhone 4s..leh geng!!!

smilenajah93 said...

rmai org gune iPhone kan skunk ~ hm , bilelahhh mase kim nie . hik hikk ~