Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

21 January 2012

Budak gila komen..^^

Asslaamualaikum..

Malu Nad sebab tadi buat entry Kongsi makanan dengan julies Nad cakap tu kuih kipas. lepas tu ramai pulak orang komen cakap tu kuih sepit.. ^^

Malunyer,terus edit balik entry tu..^^

Mood :: Masih blogwalking dari blogger yang tinggalkan komen di blog Nad. Masih ada 47 biji bom komen yang harus di  lepaskan.

Sekarang nak cakap pasal Kim Possible,eh bukan Kim Possible tapi Najahikamah a.k.a Kim atau alamat blognya smilenajah93.blogspot.com . Nad terkejut sebab beliau tinggalkan buang bom komen 15 biji di blog Nad berturut-turut. Gigih dia baca semua entry Nad.. Terharu Nad taw..^^

p/s untuk kim :: K.Nad ok,sakit sikit je masa tu. Sekarang da ok. Nanti K.Nad pm nombo ye..:)
InsyaAllah tak lami..huhu. K.Nad rindu jugak kat Kim banyak-banyak. Thanks sebab sudi join group Pizza..^^



15 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
uik! gigihnya!
haha..pakcik dah tka dapat blogwalking macam dulu. hehe..
rindunya tahun 2010. gila2 blogwalking

:p

group pizza? apa tu? group jalan2 carik makan macam cik epal ke? hohoho..

ni(tu) bukan kuih laden ke?
ai..macam2 nama ada..kuih sepit, kuih kipas?

haa..banyak nama. cuba tengok kat pantai timur. nama apa tu.

:p

Awie Omar said...

Untungla dia ada orang sudi komen

ada masa singgah la tengok ni
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-penjenayah-terkemuka-malaysia.html

cik violet said...

byknyeee komen..hehe

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. byknye.. smpai gitu.. hurm bolat takde pun >_<

fatin amalina husna said...

oow..kuih spit..ptot lain mcm bla sbut kuih kipas..haha..

Paris Lipton said...

wahhhh mmg setia...mgkin dia tgh semangat masa tu hehe

✿ Cik Nisa ✿ said...

huish rajen berbeno . hantu komen tu . haha

Mak Usu said...

wahh rajinnya dia komen blog cik nad... hahaha..
best la ada pembaca setia...hiihh

dyabunga said...

byk nye komen..

Eza Boom Boom :) said...

kim memang kaki komen. Kat entry Eza pun dia komen banyak. adeh.. rajin dia.. :)

Mishter Izwän said...

hahaha, kasi gelak sama dyer 1 kali!!!
untunglah ade budak yang suka berkomen di blog anda!!!


erh, suka main futsal, jom friendly hehehe, fyi gmi stand for german malaysian institute

Pendamba Mawar said...

nak buat cam tu gak.. tapi tiap2 entri rasanya PM da komen.haha

Nisa Greennnpanda said...

wah..kim mmg super rjin..
suke kn kalo ade org rjin dtg komen kat blog kite... rs dihargai, kn kn? ^_^

Lia Irdelia said...

wahhhhaaa,
untungla kalu ternet laju..

memang syok r nk BW.. :)

smilenajah93 said...

haha ! sekali kene gile komen lah kak !! haha ~ hm , mmg hobi tu ~ hehee .. alah kak , smlman saya xde smlm .. bercutilah katekan :P heheeh !!! mauluu jeepppp ~~