Friends of Miss Nadya

10 January 2012

Dah Kurus!!!

Assalamualaikum..

Thanks sebab sudi bertandang di sini. Tajuk bikin gempak sudah..

Saya tiada perasaan semasa taip entry ini.. Boleh pulak macam tu kan?


Eh,bukan tuan blog ni yang kurus lah kawan-kawan tapi budak nornadiah.com ni yang dah kurus dan slim..



Nak tahu berapa berat badan dia?? Timbang Berat Badan Blog Anda Di Sini..

Size :: 98.4 KB
 Load time :: 0.46 saat sahaja
Average Speed per KB :: 0 saat.

Inilah berat ideal untuk blog dimana berat badan blog anda harus 100KB ke bawah..


7 comments:

Teenager Housemaid said...

yeah, memang ringan miss nadyah ni..muehehe..:p
lupe nak letakj 'blog' la...:p

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nak timbang jgk la..hihi~

Hafizzi Aziz said...

memang kurus..berdesup kuar..peace..

smilenajah93 said...

wah !! mmg kurus ! hehe ,, kak mcm mane nk check ?

Leods said...

baik aja neraca digital ni....obesiti sgt laa...haha

J.Syazwana said...

ingat dia yang kurus. baru nak mintak tips. kekeke

CekbOlat-bOlat said...

blog bolat 129.37.. hurghhh beratnyeee