Friends of Miss Nadya

10 January 2012

Pak cik !! This For You !!

Assalamualaikum..


Template blog baru lagi? Pening Sudah lah. Serabut pula dengan template lama tu. Dahulu saya menggunakan template ini dan saya rasa sekarang saya tenang menggunakan template ini..

Pedulikan, sekarang ini saya hanya ingin buat entry khas untuk kawan dari BCR ..Mungkin ramai yang kenal sebab beliau ni pemes even dia garang.. Tipu je,mana ada garang..haha..


Mesti lah ada yang kenal, kerana geng Blogger Chatting Room kot.


Korang harus baca entry tu. Baru korang akan fahami. Your Life Your Choice. Tersentuh hati tengok video 

i never seen this type of Heart touching video :(

 Jangan lewatkan waktu solat mu..

Gitar, tak mahu sentap-sentap lagi ye..^_^

4 comments:

J.Syazwana said...

emmm tak kenal gitar. lepas ni nak pergi terjah. hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

apaka itu nad??xleh nak plak./.hikhik

Red said...

siapa yang sentap wahai nad =.= red buat entry tu untuk diorang yang post "I end up single in 2011 and I'm proud of it" kat fb ngn twitter =.=!! bukan red.. jangan la cakap macam tak baca entry red tu =.=

Red said...

apa nad ni =.= red tak ada putus cinta pon. It is just a 'TAJUK' =.=!!