Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

06 January 2012

Exchange Banner di nornadiah dot com


Assalamualaikum..

Berminat ke anda semua untuk Exchange Banner dengan saya? Banner anda semua akan di letak di pages Exchange Banner

>> Tutorial Membuat Banner Di Sini <<

>> Tutorial Memasang Kotak Banner Di Blog <<

>> Buat Banner On9 Free <<





Photobucket




Syarat-syaratnya:


1)Buat satu entry dan letak tajuk ''Exchange Banner di nornadiah dot com''
2)Linkkan ke entry nie...
3)Kalau sudi, follow nornadiah dot com ini pun ok...
4)Copy banner atas tu dan letak dekat entry anda..
5)Letak link entry di kotak komen..
6)Ingin letak banner saya di dalam pages exchange banner di blog anda pon boleh

Tarikh tutup :: Bila-bila masa saya rasa ingin tutup..^_^

Tempah Banner dengan saya??

RM5 satu banner..Thanks..message di Facebook..

12 comments:

cik ayuni said...

x de banner..x reti nak buat kak nad:(

starzieti said...

ala, takde banner. :(

nadya nt letak la gamba kawan awak tuh. bagi fb die ke. boleh saye add. teruje nih nak tgk kembar saye. hee. :D

edisikini dot com said...

nice blog :)

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..menarik..

tapi duniakongsi takde banner lagi..

6t ada masa nak buat jgk lah...huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehem2..cam nak masuk..

bannie said...

ada banner tp syarat2 yg lain tu...enmmmm

BeloG MTT said...

Banner MTT dah missing plug-in :(

JaLi AsHBuRN said...

Nad, . . . macam mane cara nak iklan yg RM 5 sebulan tu ? tak nampak pun tempat untuk letak iklan atau letak link atau link banner, . . .

JaLi AsHBuRN said...

nak bayar RM 5 cara yg macam mane ? nak letak iklan boleh ke atau dah penuh ?
tq :)

nurmujahidah said...

http://eventsbybloggers.blogspot.com/2012/01/new-year-first-giveaway-by-ziera.html

anda ditag :D

Kongsi Apa2 Aje said...

singgah sini (^_^)

ada mse 6t admin nak buat jgk. cme skrg ni xley on9 sgt..lappy ni ada prob...huhu

Juliet_iRa~" said...

ala xda banner..huuu