Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

24 January 2012

Glider Slurp - Mixed Fruit

Assalamualaikum..

Selamat petang semua..^^

Sebenarnya Nad baru je balik dari Tunas Manja,Temerloh. Macam Tunas Manja Bera 2 tak de je kan kat Kerayong ni. Tapi sebab utama pergi Tunas Manja,Temerloh tu sebab beli cream Nano White untuk hilangkan bintik hitam. Di sekitar Bandar Triang ni tak de pulak. Susah betol nak cari..^^

Sambung cerita semalam... 


Tahu tak apa yang buat Nad kesal sangat? Tak amik gambar bersama Farhanna , Alex &   Shai. You all memang best semalam even kita borak-borak je..^^

Petang semalam gigih pergi Bahau,Negeri Sembilan sebab ambik makanan anak-anak..Nad ambik Mixed Fruit, rasa sedap kot untuk anak-anak sebab semalam anak-anak makan dengan penuh selera...

Harga untuk Glider Slurp - Mixed Fruit RM25 je..^^


Hajat hati nak belanja diorang minum petang sebab Nad samapai lewat 1 jam 30 minit kot. Sebab sesat kat Serting. Nad memang tak suka buat orang tunggu lama-lama sebab Nad sendiri tak suka menunggu.

Mula-mula sampai di Kiara Mall tu Nad dah nampak diorang bertiga. Nad salam dengan Farhanna dan Nad mintak maaf banyak-banyak kat diorang. Ye lah kalau kena kat batang hidung sendiri mesti kita marah kan?

Alex ada bawak anak dia,siapa nama tak ingat tapi yang pasti Sugar Glider dia Grey. Sangat comel dan agresif. Apa yang buat Nad suka sebab Sugar Glider dia nak pergi dekat Nad taw...Macam tak de Sugar Glider sendiri pulak.^^

Pergi tengok Sugar Glider Farhanna pulak..Farhanna dah ada cucu,Sugar Glider dia pregnant dan ada baby atau lebih dikenali sebagai Joey In Pouch..^^

Comel sangat,lepas tu pulak si Alex ni pun ada cucu jugak tapi twin..^^

Tak sabar Nad nak timang cucu..^^


Jom layan gambar anak-anak Nad masa di Temerloh tadi..^^

Turun dari kereta anak-anak dah keluar dari Sleeping Pouch dan giliran mummy Snap picture..Gambar tanpa di edit ye..just letak Watermark je..^^

Ramadhani menghempap si Zero...^^


Ramadhani sayang mummy..^^


Ramadhani malu la mummyy..^^


Ramadhani rasa macam nak tidur dah ni..^^



Last picture my lovely Sugar Glider..^^


15 comments:

Lia Irdelia said...

alahai..
geramnyalah tengok..
hehehhe..

err..
Nad mandikan dia x?..
nnti watla entry erk..
heheh...

ღ αεn ツ said...

Serious comel :)

JOM baca :)


http://berrybabyboo.blogspot.com/2012/01/usaha-tangga-kejayaan.html

Pendamba Mawar said...

mana gambar alex..ehehehe

Sunah Sakura said...

comeynya kuceng ni..eh! comeynya sugar glider ni... :D

Ezy Chiaki said...

alahai comel..
geram je tgok..

smilenajah93 said...

wahh ! kak nad nk jadi nenek dahh ~~ hehee

Nurrul said...

sugar glides kak nad dah bunting kker ? ? ?
eiishh ,bestnya.. dah jadi banyak dah kan... seronok dgr... :)

ieyza afieyna said...

sekrg ni ramai yg bela binatang ni kowt..tapi ieyza still x pernah jumpa depan mata g.. hik3

ReYnn said...

alamak..nasib baik tak p tunas manja semalam :lari :P

CekbOlat-bOlat said...

erkk. knpa msti sugarglider..
>_< grrrr

dyabunga said...

bila lah dya nak dpt cucu.. hehe

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
alahai..comelnya!
dia beranak macam mana?
dia terbang ke kalau nak beranak?
huhu

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
alahai..comelnya!
dia beranak macam mana?
dia terbang ke kalau nak beranak?
huhu

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..cam sonok jer ada "anak"..huhu (^_^)

Eza Boom Boom :) said...

sangat cooomeeel.. Betul ke sugar glider ni jinak..? Hihi, tak gigit ke?