Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

22 January 2012

QASEHSUCI : SPECIAL GIVEAWAY

Assalamualaikum..

Jom join Qaseh Suci Giveaway di sini..


Pengalaman manis masa kanak-kanak..:)


Gambar pinjam pakcik Google 
  • Paling manis macam madu bila abah beli sebuah Basikal DMX wana pink untuk Nad dan Nad pandai bawak basikal tanpa roda kecik kiri kanan tu..
  • Comel kan basikal tu?? rasa macam nak balik semula ke zaman kanak-kanak.
  • Banyak lagi kenangan manis tapi tak tahu nak luah macam mana..^^
  • Tag 5 orang yang suka join Giveaway :: Nanakimie , Atien Nabila , Kak Zai , Yaya , & Miss Honey

11 comments:

Подтверждаю said...

a salam..
haha~
tak tag pakcik ke? :p
pakcik pn ada kenangan juga.pasal gelas. haha. sekarang gelas tu masih ada kat rumah keluarga pakcik.

wah! umur dia dah 30 tahun lebih tu

;)

nad masa umur berapa tahun bawak beskal nih? oo..pakcik agak, darjaH 4.hahaha

XD

:p

gurau jer. kekeke

Lia Irdelia said...

wah..
ada giveaway...
gudluck2...

:)

Eza Boom Boom :) said...

All the best nad :). Eza sampai sekarang tak pandai main basikal. huahuahua! :D Jangan gelak okehhhh :P

Eza Boom Boom :) said...

memang tak pandai nad.. Hihi. Malu ai.. :P, p apa nak buat kan.. tak tau macam mana nak balance time bawak basikal tu. hihik :P

atien said...

thankz coz tag atien..

atien said...

thankz coz tag atien..

dyabunga said...

tgk pic tu teringat masa kecik2.. bila roda blkg tu kena cabut..bila bawak masuk longkang..hehe

Pendamba Mawar said...

gudluck yaw.comel basikal tu,.haha

Onitsuka_hana said...

semua kanak-kanak mesti ada basikal cm2 :)

ieyza afieyna said...

gudluck sis ;)

smilenajah93 said...

mcm best je nie ~~ heheeh ..