Friends of Miss Nadya

18 January 2012

Review Blog #1

Assalamualaikum..

Salam mak Cik Kiah semua, salam mak Cik Bibah semua, di sini saya ingin berbicara tetapi dengar cerita tak lama lagi saya dapat ang pow sebab Raya Cina dah dekat..:)

Sekarang saya ingin menyetat Review Blog Sahabat kita ni Bab #1


  • Beliau review blog saya >> Fiqah Review Blog nornadiah dot com di sini
  • First Impression from header, kita dah tahu beliau ini perempuan kan?
  • Berat Blog belogfiqahcheeky.blogspot.com >> Size :: 73.8 KB. Load Time :: 0.19 Seconds. Average Speed per KB :: 0 Seconds. Timbang Berat Blog di Sini 
  • Nama blogger yang di riview ni Fiqah. Masih bersekolah dan berada di Tingkatan 4.:)
  • Keaadaan blog kemas di mata saya sebab saya memang suka warna pinky..
  • Bahagian entryadik Fiqah ni kerap join Segmen, Giveaway dan juga bloglist. Entry personal kurang.
  • Suka main shoutbox dia sebab comel..ngee..:)
  • Follower Friend beliau sekarang 195.:)
  • Apa lagi ye nak cakap? itu je lah yang dapat saya cakap..:)
  • Jom terjah sahabat kita ni ramai-ramai..:)


10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom2 terjah..

Papa PUSS said...

Salam

Wah bestnya dapat review dr blogger² yang hebat.. Nak terjah hadek tu lah ngee..

p/s : contest header Papa dah dilaksanakan. Klu sudi join la, war² kan pon boleh hehe.. :) TQ

Eza Boom Boom :) said...

Dah terjah blog dia dah nad.. :) blog dia comel ^^

✿MisS NadRAH♥ said...

da lawat==)
comey

Aishah Jahirah said...

insyaallah akan terjah nanti...:)

fiqah hamed said...

tenkiu akak^^

Lia Irdelia said...

wahhh..
sudah ada orang pertama..
heeheheh..

ok, japg saya terjah blog nya,,/ :)

smilenajah93 said...

wahhh ! inilah org pertama ye . heheee ~

Nisa Greennnpanda said...

dh terjah, hehe..

nad, kalo blog yg brat tue, brat mane eh?

Rochellez said...

Salam . Terjah sini . Datang untuk komen - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Join juhh !