Friends of Miss Nadya

20 January 2012

Says.My tipu sebab duit tak masuk!

Assalamualaikum..

Sila baca dengan muka ketat sambil idung kembang 3 inci sudah sebab entry ini panjang berjela-jela mintak penyepak....Tiru macam saya >>  -. .-

Tips untuk buat duit dengan says.my..harap korang boleh jalankan dengan baik..amin..

Says.My tipu sebab duit tak masuk adalah soalan yang sering di tanya kepada Nad, bila kita cakap tak nak percaya kan dah terkena.

Apa itu says.my??Says.my adalah agensi pengiklanan sama seperti Churp Churp..

Jom Nad beri jawapan kenapa earning korang tak gerak-gerak even kawan-kawan korang tolong klik iklan korang tu. Nak tahu kenapa?? kenapa?? kenapa??

Entry di bawah di share dari you tube says.my.harap maklum.

Sebab akaun korang dah kene BANNED korang tahu tak!!

Sebab apa korang kene banned? Jom cekidaut apa yang Nad nak cakap. ini entry bukan copy ye sebab Nad bersusah nak buat entry ni untuk kongsi tips dengan anda semua supaya semua dapat buat duit tanpa guna cara jahat.

1. Using automated methods to generate clicks on your link / guna button atau kemudahan yang boleh keluar link banyak-banyak tu lah.

2. Using misleading messages to gain clicks on your link / Menggunakan ayat yang salah untuk share iklan korang tu. contoh macam dalam gambar di bawah.

3. Emailing people you dont know / Email kepada orang yang tidak dikenali :


4. Asking other users to click on your links/Minta orang lain klik iklan sambil buat muka seposen.Contoh ::

Tolong aku klik iklan ni untuk buat duit (ayat Nad lah tu). Tak kira lah korang cakap di facebook ,Twitter atau blog. ayat dia sama jugak. Buat group untuk klik-klik pon tak boleh!

5. Posting your link on shout boxes,discussion forums and comments/Post link di shoutbox atau di forum perdana.Hal ni Nad pernah buat entry Shoutmix Baru

pinjam shout box Nabila Medan..:D

 contoh tinggal di blog orang lain.

6. Posting your link on campaign's website or campaign Facebook Page/ Post link iklan di website penaja iklan.

7. Posting your link on say.my/post iklan di fan page say.my

8. Posting several links at the one/post iklan berlambak-lambak kat page korang.


Jadi jangan la buat ye kawan-kawan untuk elak dari kena ban.(amaran untuk diri sendiri). Jangan buat di blog,tolong klik sini dan klik sini. Cepat dapat earning memang syok tapi sekali dah kena ban. Duit korang tu semua habis sekaligus bila pihak says.my tahu.


Apa yang korang boleh buat adalah seperti di bawah,tiada transalation..(mood malas nak translate)::

Post to Facebook: Post campaign link on your Facebook wall, or message your friends. (Avoid posting links in bunches as they tend to look like spam) dalam erti kata lain post di Facebook masing-masing sudah. Kalau nk message kat kawan. jangan guna ayat kau tolong klik ni,tak klik siap kau! (ayat di beri kat En.Boyfie..hehe)

Tweet about it on Twitter: Tweet the link and add a message that explains the campaign in short.

Blog about the campaign. Add text, images, videos or design posters to promote a campaign! The more effort, the higher chances that someone will click on the link.

Update status on Instant Messenger: Yahoo Messenger, MSN, Gtalk, Skype and others.

Email your friends: Drop a short email to your friends about the campaign. Don’t spam them if they don’t like it though..

Tell it to your friends on other social networks that you belong to.

 Yang Baik datangnya dari Allah,sesungguhnya yang buruk itu datangnya dari diri sendiri..tegur Nad jika Nad ada wat silap.

Entry berkaitan ::

Taktik kotor untuk klik iklan? - Entry Nad-
Income cepat : buat iklan keluar dua,tiga dan banyak - Entry Wan Hazel -
Kenapa income tak masuk-masuk? -.- - Entry Nurrul -


7 comments:

Encik Marzuki said...

nad buat takpe.

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

INFO YNG MENARIK... TAKUT GAK BUAT MISLEADING MESSAGES NI.. HEHE.. NNTI KENA BAN.. HUHU

fatin amalina husna said...

haha..hsna siap join 2 group skaligus utk klik2 nie..

Nurrul said...

hehehe.. entry yang lagi padat ini ! nice sharing kak nad ! :)

smilenajah93 said...

hm , lah ~~ mcm tu pula ??
pastu akk punye kene bann kee ??

misshannajr said...

malas dah nak layan says ni..asyik kata tak complete jer mission kita tu..baru berjaya 57%..padahal dah buat semua pun apa yg depa suruh..bila click page not available la apa..

Nisa Greennnpanda said...

hoho... says sy still xm'capai rm50 lg, aih~... lmbat lg ye.. XP