Friends of Miss Nadya

20 January 2012

Serasi Atau Unik??

Assalamualaikum..


Ini bukan entry perasan tapi Nad kaji 3 bulan untuk hasilkan entry ni.



Kisahnya berbunyi,hari semalam En.Boyfie merajuk kunun..Tah apa masalah dia tak tahu lah. Nad ni pulak meroyan di Twitter(@miss_nadya)
Setiap bulan kami mesti bergaduh,tak masam muka memang tak sah. Biasalah kan adat di dunia. Bak kata pepatah,sedangkan lidah tergigit apa lagi suami isteri orang biasa.


Tu dia sttement En.Boyfie, teruk benar merajuknya sampai semalaman tak message atau call. Sentap betul hati ni sebab dia tak layan.T_T


Tapi semalam Nad rileks kan diri dan tak fikirkan masalah kecik tu sebab takut Nad tak dapat kawal emosi lak nanti. Tetiba terdetik,kenapa setiap bulan ada je yang tak kena. Kalau aku tak wat hal mesti dia wat hal. Tapi masalah tu datang kejap je. Lepas tu terus ok sebab perubahan hormon ke ea?Aku pon terfikir,aih kalau dia majuk macam ni mesti aku nak coming moon nih. Aku yang coming moon kenapa pulak dia yang berangin??Ish masih tak faham betol. 

Tup tup..Fine Im Coming Moon ,setiap manusia ada perubahan hormon masing-masing. Ada kalanya perubahan hormon memang terjadi, contohnya bila kita addict dengan makanan tiba-tiba lepas tu mood nak makan macam biasa je..:)



10 comments:

Encik Marzuki said...

ehehehehehehe. sarang tebuan jangan dijolok.

Azzah said...

tunggu status sejuk dulu baru tegur ye nad..

Eza Boom Boom :) said...

serasi le tew... hihi :D

fatin amalina husna said...

hehe..serasi lar k.nad..
mcm taw je kan..

huhu..nak leave dah gp says.my tuu..takowt..takowt..

Pendamba Mawar said...

hehe.. dia majuk2 comel je tu.haha

هانيم إرشاد said...

hehe. sabar la dear :)

QasehSuci said...

alamak!! lelaki pun ada perubahan hormon yer,...heheh

cikpuanhady said...

hihi..mmg adala tu sesekali bertikam lidah, yg penting kena ada tolak ansur..keke..

smilenajah93 said...

alolololloll ,, so sweetnye kak nad ! hehee ~ hm , , alah , biasalah tu ~ xgaduh x best lah :)

Nisa Greennnpanda said...

biase la tue gaduh.. couple mane yg xpenah gaduh? try nad cr, ade ke x? hehe... ^_^