Friends of Miss Nadya

26 January 2012

Taktik menipu untuk kaut keuntungan??

Assalamualaikum.. Morning Peeps!!

Di sebabkan Nad sangat sibuk key in data. Sampai kan HDD pon boleh tertinggal kat rumah. Habis semua data kena key in balik. Nak balik rumah jauh 1 Jam perjalanan pergi dan balik. Ok STOP!

Berbalik ke entry ni Nad akan kongsikan 1 lagi tips untuk buat duit pagi ini..Nad pernah buat entry pasal 


Di situ ada Nad terangkan kenapa duit korang tak masuk dan earning tetiba hilang begitu saja..^^
sekarang 

Nad nak buat Tips untuk buat duit dengan Churp Churp pulak ye..

Tiada backlink di sebalik gambar sebab Nad bukan nak tipu semua.
  • Tolong jangan menipu seperti buat link tolong klik sini dan sini. Tolong Mak Cik Senah ke,Tolong Mak Cik Kiah ke. Tak kisah apa sahaja tapi tolong jangan menipu di sebalik link.
  • Jangan paksa kawan-kawan klik iklan korang sebab nak dapatkan earning. Dulu Nad selalu buat ye..sila jangan contohi saya..
  • Taktik menipu letak link di sebalik gambar model atau sebagainya. Kisah ni Nad dapat tahu semalam dia letak la gambar buku tak silap, dia kata kalau nak baca bukut tu klik la gambar tu. Alik-alik keluar iklan Churp Churp.
  • Jangan tamak sebab kita letak iklan ni sebab kan nak cari duit sampingan je bukan nak cari duit menggunakan Advertisement ni.
  • Sekarang Churp Churp bagi bonus RM0.40 per unique click. Mesti lah ramai menggila nak dapat duit bonus macam dalam gambar di atas. Pasti ramai yang akan buat tolong klik sini dan tolong klik sini.
  • Sebenarnya Nad muak tengok, nak tegur kang kata kita ni cemburu tapi sebenarnya bila korang buat macam tu,earning korang akan di banned. Kan sia-sia..
Apa salahnya berterus terang kan? contohnya macam ni :: 


Memang lah tu link iklan sebab Nad just nak sharekan video tu kat korang semua. Apa ingat Nad tak tengok ka iklan macam tu?

Nota mulut Nad :: Nad sibuk key in data tapi sibuk nak update blog jugak. Teruk benar perangai Nad ni. Haish..

Untuk makluman lanjut pasal Volkswagen tu tukar jadi Naga tu boleh tengok di 


Das Auto..pssttt Nad suka tengok iklan tu yer even nampak ngarut, nama pon dah iklan..:)
Happy blogging and Have A Nice Day..^^

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui nak contohi nad..hihi..

ieyza afieyna said...

sebab tak da sapa nak klik kowt. kn best kalo sama2 tolong... kita klik dia, dia klik kita. sama2 ikhlas..

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

hehe... tu la pasal... slalau gak buat macam tuh.. risau kena banned je.. hehe

CERITA KEDAI KOPI aka JOMKONGSISTORY

Cik Suriz said...

siyes ramai buat camtu tp tak tahu pulak akan kena banned. seriously?

Juliet_iRa~" said...

hee...camtu ok la kan..:)

ni suh tekan gambar sbb ada iklan..isk2..

pss : aah nama korang mmg sm sbb tu nm kita dekat2..ngeee

fatin amalina husna said...

happy blogging too k.nad..^^
hmm..hsna pon bnyak kali jgak nmpak backlink yg mcm tuu..tp ikut mood nak klik ke x..haha..

Redbloodsnow said...

haaa...akak pernah come across dgn penipu yg menggunakan clickable churp churp taw. katanya utk down movie sekian sekian tu, click this link.

alih² bila click...link churp dow. hisshh, sakit hati akak. terus akak sound direct tanpa guna anonymous. apa barang sound org guna anonymous kan. berani kerana benar maa.

tak suka lah dgn org cam gitu. duit jd duit haram if dorg buat gitu

Cikpuan rara said...

ala akk selalu buat klik sini sini tu.salah ke?tp akk bg tau apa benda nya tu.terpulang pada yg nk klik.

smilenajah93 said...

betul t betul ~~~ jangan nk menipu je . orang pun muak nk bace ~

dyabunga said...

dya tak suka bila suruh klik sini, sini..memang dya tak klik lah..haha..

Rhana Saputra said...

Done Follow You htt harppy-phoenix.blogspot.com

Nisa Greennnpanda said...

hehehehe.. nad penah wat eh dlu? hihi~..

bgus aa nad wat entry nie..kdang2 ade blogger yg xsedar die wat camtue, kn dear?

Eza Boom Boom :) said...

Eza tak tau guna churp2.. Huahua. lagi sadiss kan?? Tak pe la. Slow2 je la Eza. Hihik.