Friends of Miss Nadya

25 January 2012

Know your best food around town!

Assalamualaikum..

Amboi Mak Cik Senah buat tajuk entry Bahasa Inggeris tu..^^

Ingat tak Nad pernah share entry Kongsi tempat makan untuk menang?
Mana-mana blogger yang dah join tu Nad wish good luck untuk semua yang join..^^

Ramai kot yang join peraduan #MakanNShare ni sebab andai terpilih sebagai pemenang akan dapat iPad2. Siapa tahu mungkin anda akan menang?

Sesiapa yang rajin update tentang makanan tu rasanya boleh lah join, contoh entry yang terbaik!


Gambar cilok di fan page OpenRice Malaysia dan Nad wish luck untuk semua yang join contest ni..^^

Tarikh tutup 31 Jan 2012


#MakanNShare via @miss_nadya (Twitter)


14 comments:

ubaidillah zulkefli said...

iklan mkn2 pulak..keh3

smilenajah93 said...

wahhhh ~~~ clapaaarrrrr ~~~

emy|farid said...

tak tau la tmpat makan mana yg best tmpat emy ni. hehe

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
erk..makanan! kenapa la makanan muncul di mana-mana

T__T

musim2 sejuk sangat sedap dapat makan makanan panas macam sukun goreng


>___<


ok, pakcik tak aktif dengan entri makanan. tka layak. hohoho

:p


semoga berjaya bagi yang turut serta~

Lia Irdelia said...

waaaa..
mcm best jerk nad..
hehhee

Muaz Faris said...

ganas betul ye ayat dia... huhu

muazfaris.com

Hanif said...

I atahu makan ajer....heheheh

Eza Boom Boom :) said...

nad join eh?? All the best tauuu~

nad, leh ajar cara buat blog bloglist takkk?

CekbOlat-bOlat said...

haishh.. byknye contesttt

msredcheesecake said...

Akak mmg suka makan... Tapi takde entry yg best pasal makan...hhee

... Wafa Awla ... said...

jom la join segmen pertama wafa >http://wafaawla.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss YUI said...

nad join gak ea dear..

good luck tau~

Nisa Greennnpanda said...

wah... hadiah iPad eh? bestnye...
gud luck nad.. ^_^

Juliet_iRa~" said...

nad join gak?heee