Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

14 January 2012

Terharu Sangat..:'(

Assalamualaikum..

Ini untuk Cik Senah & ini untuk Makcik Tipah. Terharu sebab apa? Sebab semalam saya tak dapat blogwalking habis untuk melepaskan bom atom publish komen dari entry.
Mula-mula ada 35 je, itupun dah lepaskan 5 biji komen.


Selama 2 hari untuk 4 entry, komen terkumpul sebanyak 47 biji comments

Lepas itu pula,freind request kat facebook..:(

Memang hari-hari on9 tapi start dari semalam kerja datang bertimbun-timbun sampai kan pakcik lappy harus di bawa kehulur ke hilir. Curi wi-fi kat mamak lepas tu nak pinjam modem broadband kawan pulak jap lagi. Modem dah hilang 2 bulan lepas..T_T


Ini pula Top Comentators nornadiah.com


Terima kasih semua..Tanpa semua kawan-kawan tak bermaknalah saya ini..:'(

31 comments:

J.Syazwana said...

ini olang manyak hot maa.
kekeke

Cik Kamoo said...

wahhh seronoklah dia....ramainye komen

QasehSuci said...

tahniah...heheh

Anim said...

kesian kat kaka..:(

Cik RoSs said...

Wowwwww....dah popular.hehehehe

maszull said...

assalamualaikum Nadiah....wah byknya komen x berbuka busy yer...:)

Gen2Merah said...

eh top komentator tu sy tak tersenarai ye... takpe, lepas ni kena rajin2 dtg mengomen sini... ehehe

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. byknyeee.. =)
jelessssnyaaa

Arra Ahmad said...

wah..glamernya dia..hehe

Nurrul said...

wow ! ramainya.. :)

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..admin pun ada dalam list. mekasih2 (^_^)

Siti Safiyyah said...

best kan bila tengok entri kita dapat komen banyak camtu.. bila lah turn ss pulak nak merasa.. :')

AbgferOz said...

akak nad pemes... sain di dada please... beso2 oke...

Pendamba Mawar said...

sama2 kasih.hahaha

Lia Irdelia said...

Kamu kan org fofular dear..
haruslah begitu,,
hhehe,,,

per2 dahulukan mana yg penting ok..

:)

cerita best said...

wouuuuu syokkkk nya dapat komen cm 2

Nisa Greennnpanda said...

same2 dear.. hehe.. mmg rmi la readers nad nie.. >_<

xsgka lak sy leh ade dlm list top commentators tue..(serious xsgka, haha..) XP

yup, kite same umo, thn 88 kn? sy lahir bln 9, hihi~.. ^_^

fiqah hamed said...

fiqah pown terharu ader terselit nama dekat top commentators..hu3.. ^^

Juliet_iRa~" said...

heee..nama ira ada;p

sm2 kasih dear..tanpa nadiah..cpelah ira juga..ngeee

psss : naim pon xtau lagi..huu..ira pon xtau lagi..stress :(

AmirahSyafiqah ♥ said...

Oh... Facebookis nad cantik la :)

Teenager Housemaid said...

wahh..
moga selepas ini awak lebih gigih berblogging hehe..

Eza Boom Boom :) said...

macam kenal je Eza boom boom tu. hee. Eh, Eza tak sangka.. hihi. :). Makaseh tau nad.

Dayana AZ said...

wowwee hebat lah akak :) , rajin update ea? hehe, dayana tegur kat twitter, akk tak perasan ke?

Nelly The Strange said...

wah .. hot !! all the best ! ^^

Anis Adila Aris said...

wuuuu..ramainya komen :D

smilenajah93 said...

wahh !! saya yang pertamalahh !! hehee ~~ akk nad mmg besttt :)

Diyana Ali said...

kesian akak sibuk, kerja elok2 . hehe :)

Mishter Izwän said...

wahh top nye dyer, ade jerk org nk komen2 kan, untunglah!!!

cantik facebookis awk, sesuai la ngan awk yg seorang gigirl. huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak glamer..tu ramai peminat..hihi..

nur chahaya abadiey said...

wah..miss sgt rjin :)

Penjual Reflesia™ said...

wow!! kaya la kamo dear.. ihihi