Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

13 January 2012

Facebook Vs Facebookis !!

Assalamualaikum..

Komen mak cik kiah yang masih terperam pun belum di lepaskan dah buat entry baru. Ada dah yang dilepaskan. Sabar ye Cik Kiah,kejap lagi sambung blogwalking di Bloglist setelah balas semua komen..:)


Buat entry baru sebab eksaited nih..!! Cekidaut jom!!

Masa tengok page Miss Nadya Punyer Blog tadi ada orang hantar surat cinta suruh daftar www.facebookis.com . Saya ingat kan virus tapi dia bagi link

Ni Facebook Timeline


Ini Print Screen Dari Facebookis pulaks..

Laman sosial ini sebijik macam Facebook.. Kene saman ke tak sebab meniru saya tak tahu lah. Saya sebagai pengguna join je..
Nak Add Facebookis Saya >> Nor Nadiah
Fan Page Facebookis Saya >> www.nornadiah.com
 Baru je buat dah ada 4 Freind Request..^_^ << ayat perasan.HARAP MAKLUM!
  

AYAT DI BERI KAT FAN PAGE MISS NADYA PUNYER BLOG << Caps Lock Giler!
salaam

message ini di kongsikan dimana harap awak kongsikan dan post tentang Facebookis baru di page blog awak dan join untuk buat page blog awak di sana..tentang site baru.

Social Network Community New yang cepat membangun
Facebookis 2012 http://www.facebookis.com/ Join sekarang | Facebookis bantu awak berhubung dan kongsikan dengan orang di dalam kehidupan awak. Kawan online dan juga mencari kawan online Live Chat with Friends dan berjumpa orang baru dimana mereka kongsikan video dan gambar..
Kongsikan ini dengan kawan-kawan yang berhubung dengan awak punya New Social Netwrok thanks.
www.facebookis.com merupakan utiliti sosial yang menghubungkan orang dengan rakan-rakan dan lain-lain yang bekerja, belajar dan hidup di sekeliling mereka. Orang menggunakan www.facebookis.com untuk bersaing dengan rakan-rakan, muat naik nombor tanpa had gambar, pautan dan video selepas, dan mengetahui lebih lanjut tentang orang-orang yang mereka bertemu.
here some blog link

http://pwencessyuyue.blogspot.com/

http://www.lyssasecret.com/2012/01/facebook-vs-facebookis.html

Best regards,


Facebokis Team
R.M.K (CEO & Founder)
R.M.K (Design Lead)
Facebookis Lyssa Faizureen >> Lyssa Faizureen
Facebookis Saya >> Nor Nadiah
Fan Page Facebookis Saya >> www.nornadiah.com

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk,xdpt nk join..xtrlyn t..hiih..

yui cam rasa n dftr churp2..lau ada apa2 t tnya nad leh??

Pendamba Mawar said...

lbih kureng jer

intan_blur said...

slm singgah..
intan follow sini ye

fizafantagiro said...

nanti add fbkiss yer .. fiza fantagiro .. HIHI =)
mmg sebijikk !

Подтверждаю said...

as salam..
haih..facebookis pulak.
esok lusa facebukak pulak.

pastu facebuku..

pastu facebakor.. bakor!bakor!!


erk..bukak,buku,bakor..
hmm..meniru..kan design pun ada hakcipta. huhu..

AmirahSyafiqah ♥ said...

facebookis tu macam facebook jugak ke?

azam said...

:) nice....

merpatisejoli45 said...

saya dh folow awk. jmput dtg blog saya jd folower saya blik ye n jgn lpe klik iklan taw.hehe. :)

Penjual Reflesia™ said...

amboi...fb tagline gtu..hihihi.. tapi xbestnye ape kite wat semue orang tau. xda privacy lagsung...sedih.... T_______T

starzieti said...

wah, hebat. dah ade facebokis. saye nak buat nt2 kot. :D

smilenajah93 said...

wahhh ~ ramai dh buat facebookis nie .. hehee ~ kim je mlas lagi ~

msredcheesecake said...

Dah tak terlayan dah laman sosial ni.... Fb cukuplah ... Nak buka fbkis nanti2 la....

Onitsuka_hana said...

pasal ayat kelip2 tu wat camni

ayat apa2 ja

try lah :)

Kongsi Apa2 Aje said...

huhu..ada jgy yang cmtu. dulu duk heboh rileks.net tiru facebook..ni ada facebookis lak

takpe lah..taknak lah admin join. 6t ada smthng yang "tak diingini"...huhu. (^_^)

Mishter Izwän said...

nmpak cm lg smart jerk facebookis ni,
game ade tak? hahaha

Nurrul said...

Entry tengah hot pasal facebook vs facebookis nie kan..

:) mcm nak join juga lah :)

J.Syazwana said...

alamak benda baru lagi. huhuhu

nak try ke tak nak eh?

ihihihi

AmirahSyafiqah ♥ said...

hehe belum join lagi.. takut tak de kawan pulak ^_^

Tamil List said...

Rangkaian Web sosial untuk 2012 New FOSTBOOK Malaysia vs Facebook

Ramai kawan dan saudara mara melalui rangkaian memenuhi http://www.fostbook.com itu. Adalah menjadi perkara biasa kepada semua negara-satunya laman Internet di dunia yang http://www.fostbook.com. Yang http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial negara-negara ini tidak mempunyai sekatan. Ia semakin popular di kalangan laman web rangkaian sosial. http://www.fostbook.com menjadi mampu untuk membangunkan laman web ini tidak lama lagi.

Banyak negara mempunyai sekatan di Internet tetapi laman web rangkaian sosial ini http://www.fostbook.com Facebook telah ditubuhkan di semua negara menerima pakai.

Sekarang apa yang anda perlukan adalah http://www.fostbook.com aplikasi rangkaian sosial. Http://www.fostbook.com alamat Internet yang anda memperkenalkan kawan anda untuk melihat. Komen dan idea anda, Internet terbuka dan beban.

Dalam usaha untuk mendapatkan tangan anda pada http://www.fostbook.com hari ini Internet. Bab revolusi Teknologi Maklumat untuk mendapatkan mahkota cantik. Saya faham rasa anda. Jadi saya terus menulis aplikasi yang boleh dikaitkan dengan laman-laman web rangkaian sosial. Dirinya dengan permohonan seterusnya adalah reka bentuk web. Walaupun ia adalah satu cabaran.
http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial dan anda sedar ini di seluruh dunia, kita harus bertindak. Ia adalah matlamat kami.

Seperti laut laman web rangkaian sosial. Kotak Dialog untuk seorang bekas, 5,6 Objek juga dipaparkan, seperti fungsi sangat besar.

Fostbook membantu anda berhubung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Membuat Kawan Online dan mencari kawan online Chat Live Dengan Rakan-rakan dan Bertemu Rakyat Baru dan Video Foto Saham

Dengan pelbagai jenis cinta,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com


Social Networking Site for Malaysia 2012 New FOSTBOOK vs Facebook

Many friends and relatives through the network to meet the http://www.fostbook.com. It is common to all countries of the world's only Internet site that is http://www.fostbook.com. Which social networking site http://www.fostbook.com these countries have no restraints. It is gaining popularity among the social networking website. http://www.fostbook.com be able to develop this website soon.

Many countries have restrictions on Internet but this http://www.fostbook.com Facebook social networking website has been established in all countries adopt.

Now all you need is a social networking applications http://www.fostbook.com. The Internet address http://www.fostbook.com do you introduce your friends to see. Your comments and ideas, the Internet is open and a load.

In order to get your hands on the Internet today http://www.fostbook.com. Chapter of the Information Technology revolution to get it pretty crown. I understand your taste. So I continue to write applications that can be related to social networking sites. Itself with the next application is a web-design. Although it is a challenge.
http://www.fostbook.com social networking site and you realize this globally we need to act. It is our aim.

Like a sea of social networking website. Dialog Box for an ex, 5,6 Objects is also displayed, such as its functionality is very big.

Fostbook helps you connect and share with the people in your life. Make Friends Online and find friends online Chat Live With Friends and Meet New People and Share Photos Videos

With different kinds of love,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com

Yen said...

ni ader satu. saya dah createkan.. yg ni versi malaysia.. harap dapat support dari u all.. ni alamat webnya. http://www.carimember.com . Cantik web awak.. thank..