Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 February 2012

Ada sponsor baru untuk Short but Meaningful Contest by nad & eyza

Assalamualaikum peeps!!

Ada sponsor baru untuk

Short but Meaningful Contest by nad & eyza tau.

Jadi kepada sesiap yang belum join jom lah join sebab ada banyak lagi hadiah lain yang korang boleh tengok kat entry  Senarai Hadiah Dari Eyza & Nad


Sponsor baru kita ni datang dari gerangan sahabat blogger lama nad, Diana's..:)

Beliau akan sponsor 2 Header percuma untuk blogger-blogger bertuah di luar sana..:)

Follow Her On Blog :: ftndiana.blogspot.com
Like Her Fan Page :: Fatin Diana


Contoh header beliau dah buat ::



Cantik kan? Jom Join Short but Meaningful Contest by nad & eyza sekarang jugak..:)

Category ::
Sponsor Contest

Blogger pilihan entry hari ini ::

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..Click Banner for more info..:)


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

1 comments:

Eza Boom Boom said...

wah, rezeki.. ada penaja lagi... suka2. Hee.. Eza tengah curi masa nak join contest-contest...