Friends of Miss Nadya

07 February 2012

Tenet macam siput sedut..

Assalamualaikum peeps!

Nad dah siap makan tengahari dengan kawan 1 ofis. Dia belanja.. Nad memang suka dapat makan free ni. Tapi tadi makan Nasi Ayam tak habis pon. Terus Abang tu ngomel,hish macam mana nak besar. Makan pon tak habis..

 Eeee...abang ni suka betoi menyakat Nad..=.='

Tetiba masa kat kedai makan tu Nad jumpa kawan satu sekolah. Nad tegur dan bersembang. Tak lama kemudian dia tanya Nad. 

Eh,apsal ko makin kurus?

Nad pon jawab dengan selamba kuda.. Ha'ah kan aku pon heran bin ajaib sebab aku timbang hari-hari kat opis, 45kg je setiap hari. Huhu... -. .-'

Terus dia balas, ke ko makan ubat?

Hah?tak de makna nak makan ubat,dah nak kurus aku nak wat macam mana. Weyh aku pergi makan dulu lah yerk..:D


Dah siap makan Nad dengan abang tu sembang pasal internet. Nad mengadu kat dia yang internet macam siput sedut. Hahaha,mengadu kat abang tu bajet abang tu boleh tengok-tengok kan jerk..:D

sebenarnya Nad bukan nak cakap pasal siput sedut macam dalam gambar di bawah ni..

gambar pinjam kat sini

Ini siput babi tapi Nad panggil siput sedut sebab tak sanggup nak tulis Siput Babi..=.='



p/s :: sebab tenet macam siput sedut,mood nak blogwalking tu hancus berkjecai-kecai..demm!

Category ::
Senda Gurau

Blogger pilihan entry hari ini ::


Dapatkan shawl 3 layer, Barang pre-loved, dan pashmina yang cantik di sini. Click baner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

9 comments:

iykasyafika said...

betol tu...skrg nie line tenet slow sgt terutama guna berukband.xkira la maxis atau celcom sbb iyka dlu pernah guna 22 beruk tu.tapi last2 dah ok..ujan ribut still laju bile guna strymx.try la guna yang tu pulak.byran sama aje.

Yana Libra said...

tak reti makan siput sedut..hehe~~
kena ada org tolong sedutkan..hehe..:P

iykasyafika said...

hehehhehe..xtahu..xpe..klau cm tu selalu update kat owner line tu..cm member iyka buat...=) smpai satu thp dye ckp tempat dye da ok dah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui kat umh ni bw smbil penuh sbr..hihi.

k@!sh!n said...

siput sedut lagi laju dr tenet ;)

Azzah said...

sama lah nad..ni baru bole bw sikit..

emy|farid said...

bunuh cepat2 sipu bbi tu.
damn kejam. hehe

Eza Boom Boom said...

siput sedut. heee. line tenet Eza pun slow gak. ada time2 dia je laju.. huhuk.

iykasyafika said...

mcm akak umah sewa iyka dlu dye call mxs.tehn kwn bilik iyka pulak dye call celcom.call centre dye la..sama bgtahu knp slow sgt line.dye akan ajar cm mne nk kasi laju cikit.then salah satu nye delete all history kat google chrome or mozilla.then byk ag la.lama2 dye upgrade tempat tu nye line.tapi kne rajin la n sbr la.skrg nie.tgk utube pn da ok kwn ika ckp.