Friends of Miss Nadya

08 February 2012

Balik kampung memang best ..^^ #2

Assalamualaikum..

Saja nak post gambar the gediks di kampung..:D

Entry pulun gambar di sini..:D

Sambungan dari entry Balik kampung memang best ..^^

Balik kampung 2 hari 1 malam je tapi beg kalah balik kampung seminggu..:D
Beg lappy sepatutnya di sumbat dalam luggage tapi tak sempat nak cepat.
Sebelah kanan sekali nad buat Travel Cage untuk anak-anak sebab tak muat kereta..:)

Travel Cage pon kene pakai seat belt ok sebab takut jatuh kalau Nad brek..:D

Sila kata Nad gedik...muehehe...:D

Ada masalah ke tak gambar di sini?Tak kesah tapi Nad perasan tang tangan makin nampak tulang rangka..huhu..^^

Category:
Travel

Blogger pilihan hari ini ::



Dapatkan Fizz Asmara FootDetox(RM20 Each. 1 pack ada 6 Pcs) .Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

6 comments:

Pendamba Mawar said...

alololo tomei budak ni

Lia Irdelia said...

tak tinggal tu baby dear...
hehehee

dyabunga said...

anak2 kak nad pun blik kg..hehe..

kai said...

best nye balik kampung...
kai da lame x balik kampung...

==New Entry==
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/02/extended.html

fatin amalina husna said...

haha..lawak!!
seyez lawak..cage diorg pkai seatbelt..hehe..comey deyh~

Nisa Greennnpanda said...

comel aa nad, awet mude lg tue, hehe.. >_<

meh amik lemak sy nie sket, hoho.. XD