Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

06 February 2012

Balik kampung memang best ..^^

Assalamualaikum peeps!

Kalau Nad dah duduk kat kampung rasa macam tak nak balik umah dah. Lepaz zohor nanti dah gerak balik rumah. Tapi sebelum tu Nad kene hantar mak sedara kat Batu 9,Lanchang.

Bila dah jadi driver part time ni memang macam ni lah..^^

Semalam Nad buat Part Time Kat Car Wash dan hari ni Part Time Driver. Kumpul duit nak kawen ni. Eh apa Nad melalut ni? demm!



The best part hari ni Nad bangun pukul 12 tengahari lepas tu breakfast..:D
Dah siap makan,bukak lappy tengok ramai dah join Short but Meaningful Contest by nad & eyza dan kepada sesiapa yang belum join tu baik join taw..:D


roses my grand ma tanam..:)


halaman rumah yang sering menjadi tempat lepak sekiranya semua pulang ke kampung..:)

pokok limau yang tak pernah mati. Setiap kali anak cucu balik mesti ada buah..:)

kereta terpaksa parking kat depan umah. Dan Nad terlupa nak kunci kereta semalam..:D

Nota tangan :: Nak pergi mandi, lepas zohor baru gerak..:) Blogwalking pulak malam karang lah yer..:)

Category:
Travel

Blogger pilihan hari ini ::


Blog biru yang menjadi pilihan orang ramai. Click Banner for more info ..:)


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 

8 comments:

Sam Banjamin said...

den tak sempat balik.. pasal bajet kureng.. bulan depan je la balik nye... selamat balik kampung ye.. ni jgn lupe lak mlm kang blogwalk kat tempat den ni... Sam Banjamin...

Pendamba Mawar said...

wah bestnye depa....

fatin amalina husna said...

setuju! nak plak klau yg adik beradik ramai kan..haha..meriah semacam jaa..

saya cello191 said...

waaa...cantiknya kg.
siap ada pokok limau lg tu...^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya..rindu gak nk blki kg..

k@!sh!n said...

best tu duk kg..damai je kan hehe

nur chahaya abadiey said...

Wah..cntik kg nad.. :)

bhye btol x knci kete.tp kg safe skt kot.. :) law kt bandar alamtnye bgun esok beli kete len la..hehe

cikpuanhady said...

balik kampung yer..bestnya..