Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

05 February 2012

Part Time Kat Car Wash

Assalamualaikum peeps!

Nad dah ada kat kampung ni. Kat Kuala Krau,Temerloh. Ayik kena usik je tensen betul. Sebab mak mimpi ular malam tadi. Terus Mak tanya wan kesayangan Nad pasal mimpi tu. Apa lagi,jadi berdebar-debar sebab wan cakap ada orang nak masuk meminang..Hah??

-. .-' siapa tu? demm!

Stop pasal tu sebab Nad tak nak fikir..huh -. .-' stress jap..demm!


gambar pinjam pakcik google..

Siang tadi sebelum Nad gerak ke kampung Nad buat part time cuci kereta abah. Gigih betul Nad cuci tahu tak. Luar dalam cun habis. Siap vacum lagi. Dah macam pekerja buruh Nad rasa. Dah lah tak mandi,pakaian selebet(selekeh) pagi-pagi. Senonoh ke tidak perangai Nad?? hahahaha...

Akhirnya kereta siap di cuci, tayar kereta pon dah polish. Nad pun tanya Abah ::

Abah,upah mana??RM10 semua sekali..:D

Banyak lah ko punya upah. Selalunya Abah je yang cuci kereta ni.

Hehe,skrip rekaan ye anak-anak. Before this Nad jarang cuci kereta sendiri sebab Nad akan hantar kereta masuk Snow Wash, senang je Nad rasa. 1 kereta RM10..^^

Cuci kereta sendiri lagi jimat kan?? Think It..:D

Category::
Car

Blogger pilihan entry hari ini ::


Adik Kim yang rajin masuk blog Nad..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 

12 comments:

bloghok said...

WAHHHHHH

Amirah Adnan said...

rajin nye lah.. hehe

Mr. Z dan Mis N said...

hahahhaa....memang terbaik time mintak upah tu....hehee

jemputan menyertai
Segmen : Promosi Blog Anda

Lia Irdelia said...

x pnah ada pengalaman cuci keta..
hehehe..

emy|farid said...

leceh bab cuti kat tayar, hehe

Hanif said...

hehehhehehe....

dyabunga said...

seronok dapat main air..hehehe

dyabunga said...

seronok dapat main air..hehehe

farhan said...

mana upah

Rtp Farra Arisha said...

rajinnya dia cuci kereta...hehehe.

Eza Boom Boom said...

cuci keta pun exercise gakk :).. hee, save duit RM10^^

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
alahai..nadya mencuci kereta

(^^,)

selebete mana pun, cuci kereta je kann. janji, tutup aurat

;)

jangan sampai menarik perhatian mata2 suda~

:p


Jemput ziarah membaca entri pakcik.. ;)
syukran..entri terbaru :


Cara Membuat Aquascape Akuarium Yang Cantik dan Menarik



Entri sebelum ni :


Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing

Orang Gila Dibenarkan Solat

erk..lama tak masuk sini. huu