Friends of Miss Nadya

02 February 2012

Contest dari JobsCentral..

Assalamualaikum peeps!!..

Nad akan berumur 24 tahun bulan 4 ni. Nad masih bekerja kontrak di bawah bahagian Belia Dan Sukan ni . Jadi bila-bila masa je kontrak itu boleh dilupuskan.

Jadi Nad siap-siap prepare untuk diri dengan hanya register di jobscentral.com.my . Mungkin di sini Nad akan dapat pekerjaan yang sesuai untuk Nad mungkin?

Stop,bukan nak cerita pasal kerja tapi nak cerita pasal Contest untuk menang Acer Happy Netbook.


Comel tak baby bear tu? sila kata comel cepat..:)

Cuba teka apa akan jadi kat teddy bear ni??

Tonton video dan menang untuk anda dengan Acer’s Aspire One Happy bila korang join dia punya Super Teddy’s Adventures.


Perkaran korang perlu buat untuk menang ::

Tonton video di sini.
Perah otak tu sikit dan mula bekerja untuk jawapan anda tidak kurang 30 patah perkataan.
Submit jawapan anda kepada contest@jobscentral.com.my
Tunggu sehingga pemenang bertuah akan di umumkan pada 13 February 2012!

Syarat -syaratnya :

Hanya member JobsCentral layak untuk join contest ini, jadi sign up di JobsCentral sebelum anda semua submit jawapan anda.
Entry mesti kreatif dan akan diumumkan sebagai pemenang. Hanya 1 entry setiap sorang. Penambahan entry tidak dibenarkan. Jadi hantar sekarang.
Tarikh tutup contest 12 February 2012, 11.59 PM.
JobsCentral layak batalkan peraduan tanpa sebarang notis.
Semua keputusan di buat oleh JobsCentral dan muktamad.

Grand Prize :: (1) Acer Happy Netbook.
Pemenang akan di umumkan di  JobsCentral's Facebook page.

Category ::
Contest



Adik Abby yang tomel..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

3 comments:

Awie Omar said...

Terbaik!!!
JEMPUT SINGGAH ENTRI TERBARU
NEXT TOP BLOGGER 1 EPISOD 4
http://awieomar.blogspot.com/2011/05/next-top-blogger-1-episod-4.html

dyabunga said...

nak perah otak jugak lah kak nad..hehe

Eza Boom Boom said...

macam susah je contest ni..