Friends of Miss Nadya

02 February 2012

Kucing yang mulia pon Di Bunuh??


Assalamualaikum peeps!!

Tadi Nad buat entry Harus ke tidak bunuh anjing liar? ..Yang tu Nad accept lah jugak sebab memang di haruskan untuk bunuh sebab anjing tu mendatangkan kan masalah tapi harus ke bunuh kucing kesayangan Nabi Muhammad?? Ahad ni Maulidur Rasul..masih kejam lagi dorang kan?? MASHAALLAH..sedihnye..:'(

gambar pinjam kat fan page..

Tadi Nad tengok berita TV3 di mana 0123992021 ( puspa rani )

Memerlukan pertolongan ::

40 kucing memerlukan perlindungan,memerlukan penjagaan dari manusi yang berhati mulia untuk membawa mereka pulang kerumah sebe Isnin ni kerana sekiranya masih tiada sesiapa yang ingin ambil mereka akan di bawa ke DBKL untuk diberi Ubat Tidur atau erti kata lain DI BUNUH!! Sesiapa yang berhati mulia dapat mengambil mereka boleh lah ambil mereka walaupun se ekor. Sekarang ni kucing tu berada di area TTDI (Taman Tun) .Contact 0123992021 ( Puspa Rani ) sekiranya anda ingin mengambil kucing ini.

Walaupon Nad pembela Sugar Glider tapi kucing tetap haiwan kesayangan Nad..:'(

Fan Page Kucing yang sangat prihatin ::
Kejamnya manusia sekarang kucing pon nak di bunuh. Apa besar sangat ke dosa dorang??Ya Allah..selamatkanlah kucing-kucing terbiar itu..:'(

Tak mampu nak taip sebab sedih sangat..Nuyui Ieyza jangan nangis ye baca entry ni..:'(

Ctegory :
Pet & Animal

Blogger pilihan entry hari ini ::


FootDetox(RM20 Each.1 pack ada 6 pcs) & Sesiapa mencari sponsor pun boleh contact Fizz..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
Post a Comment