Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 February 2012

Kucing yang mulia pon Di Bunuh??


Assalamualaikum peeps!!

Tadi Nad buat entry Harus ke tidak bunuh anjing liar? ..Yang tu Nad accept lah jugak sebab memang di haruskan untuk bunuh sebab anjing tu mendatangkan kan masalah tapi harus ke bunuh kucing kesayangan Nabi Muhammad?? Ahad ni Maulidur Rasul..masih kejam lagi dorang kan?? MASHAALLAH..sedihnye..:'(

gambar pinjam kat fan page..

Tadi Nad tengok berita TV3 di mana 0123992021 ( puspa rani )

Memerlukan pertolongan ::

40 kucing memerlukan perlindungan,memerlukan penjagaan dari manusi yang berhati mulia untuk membawa mereka pulang kerumah sebe Isnin ni kerana sekiranya masih tiada sesiapa yang ingin ambil mereka akan di bawa ke DBKL untuk diberi Ubat Tidur atau erti kata lain DI BUNUH!! Sesiapa yang berhati mulia dapat mengambil mereka boleh lah ambil mereka walaupun se ekor. Sekarang ni kucing tu berada di area TTDI (Taman Tun) .Contact 0123992021 ( Puspa Rani ) sekiranya anda ingin mengambil kucing ini.

Walaupon Nad pembela Sugar Glider tapi kucing tetap haiwan kesayangan Nad..:'(

Fan Page Kucing yang sangat prihatin ::
Kejamnya manusia sekarang kucing pon nak di bunuh. Apa besar sangat ke dosa dorang??Ya Allah..selamatkanlah kucing-kucing terbiar itu..:'(

Tak mampu nak taip sebab sedih sangat..Nuyui Ieyza jangan nangis ye baca entry ni..:'(

Ctegory :
Pet & Animal

Blogger pilihan entry hari ini ::


FootDetox(RM20 Each.1 pack ada 6 pcs) & Sesiapa mencari sponsor pun boleh contact Fizz..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

10 comments:

Lia Irdelia said...

tengok jugak berita pasal ni tadi..
sedaykan..
huhuuh..

hope adalah yang prihatin kan dear..
huhu

dyabunga said...

sabar ye kak nad.. nape nak bunuh kucing tu..tak patot lah

Hanif said...

sedih lihat kucing kena bunuh!!

CekbOlat-bOlat said...

jirang mak sedare cekbolat blender kucing.. =,="

Mak Usu said...

waaaa...kuching chomel..plz jgn bunuh..sobs sobs

Eza Boom Boom said...

kucing Eza tengah demam. huhuk..

nur chahaya abadiey said...

salam nad, walu nur ni geli jgk ngn kucing tapi xsanggup larh nk bunuh..nk pukul pon xsanggup..kesian sangt kat binatg2 nie...Ermm..nth larh..hya sbb cri mknn ad yg potong kaki..ni nak bunuh plak kucing2 liar tue...memg zalim n xde perikemnusiaan lgsung!!

cikpuanhady said...

akak pon suka jugak kucing..tapi belum pernah bela lagi..huhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ya ALLAH nak menitis air mata ni yunk..nape nk wat camtu..

yui ada tgk brita smlm..

sdih sgt2!!!!!!

Mie Hishamuddin said...

kesiannya!! jangan bunuh mereka,mereka sgt comel!