Friends of Miss Nadya

05 February 2012

Review Kirin Selama Perak ???

Assalamualaikum peeps!

Special request dari #Retis kita si Kirin Selama Perak - kirinselamaperak.com . Siapa yang tak kenal? Newbie pon mesti kenal even PakCik KSP kita ni lelaki okay..:)
Twitter beliau :: @c3ngk3rik - Kirin Selama Perak®

Blogger otai nak di review. Segan pon ade ni..^^






Blogger O Tai Ko di Sahabat Blogger.. Seyesly masa Nad kenal beliau secara tak langsung Nad rasa macam jeles kot. Cemburu niat baik bukan niat jahat ok. Sebab beliau salah seorang blogger yang Nad boleh contohi seperti buat entry yang bagus..:)

Trademark KSP? setiap entry beliau akan di akhiri dengan | Kirin Selama Perak. Contoh entry Nad suka ye ::  BuatMu Anak,Kenanglah Mereka | Kirin Selama Perak.


Tak silap Nad lah kan,dari mula Nad kenal beliau,dia memang dah lama menggunakan domain tersendiri di kirinselamaperak.com

Nama beliau dalam carian pakcik google top ok! nak tengok??? taip je kirin s kat pakcik google dah keluar blog dia taw..Jeles mak ni nyah..:D



Kalau review KSP ni sampai besok pon tak habis..:D

Jap,iklan sekejap. Nad pon Sahabat Blogger jugak ok tapi tak sempat nak join Gath jerk..:'(

baru nad perasan kat gambar ni.  Masa ni Nad gemuk sikit..sila abaikan baju kemeja di dalam..
demm!stoking pink!

Size blog :: 30.27KB jerk?? Hish KSP,ajar lah Nad macam mana nak kasi blog ringan macam tu??
Blog kemas pada Nad dan tak serabut macam blog Nad yang lagi berat ni kan KSP?

Apa lagi mahu di bicarakan ni eh? Sudah lupa pulak sebab dah tiada idea sudah ni..:)

For KSP :: Nad curi kod MyNewsHub tu. Jangan marah eh..hehe..^^
Salam Maulidur Rasul buat KSP jugak..^^

Penyebab kenapa Nad review #Retis


Category ::
Review Sahabat Blogger

Blogger pilihan entry hari ini ::



Mama yang rajin travel sana sini ..Click banner for more info..:)


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 

3 comments:

[k]o{q}i[n] said...

pakcik ksp je?

~Kirin Selama Perak~ said...

terima kasih review walaupon terpaksa.HAHA..blog nadia lagi hebak dari KSP la.KSP masih baru lagi dalam dunia blog.:)

Eza Boom Boom said...

nak terjah nak terjah ;)