Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

05 February 2012

Qma Shop #1 (5/2/2012)

Assalamualaikum peeps!

Salam Maulidur Rasul buat semua sahabat handai di luar sana..:)

Dapatkan produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi.. hanya di Qma Shop



Testimoni Miracle Hot Chocolate :: RM70 Sahaja
Walaupun harganya mahal sikit tapi Nad rasa berbaloi buat kaum wanita di luar sana untuk rampingkan perut sikit. Untuk hari perkahwinan atau untuk suami yang tercinta..:)
Nad nak beli tapi lambat lagi kawin ni, sediakan ramping awal-awal senang sikit nak pilih baju pengantin..:D


Testimoni Miracle Mixberries Essence :: RM70 sahaja
Buat wanita atau lelaki di luar sana ada mempunyai masalah seperti gambar rajah di bawah? Apa kata selesaikan masalah dengan hanya membeli Miracle Mixberries Essence. Selalunya yang ada sakit resdung pasti ramai macam ni. Alhamdulillah badan Nad dah ok..:)
Dah lah Nad ni gelap, parut-parut tu hilang. Alhamdulillah..:)


Guna sedikit foundation sahaja sudah mencukupi!
Testimoni ::
Ni gambar yang saya ambil selepas 20 hari makan VCO Catalyst. Waktu ni just pakai foundation dan compact powder je.. ha sebut pasal foundation, dulu sebelum makan VCO saya pakai foundation tebal2 still jugak nampak jerawat dan parut2 jerawat. Tapi sekarang bila guna foundation nipis je kat muka ni, resultnya sangat2 okey! VCO ni jugak melicinkan kulit kita, so bila pakai apa pun tetap nampak wajah tu sempurna walaupun kita hanya pakai bedak je! Lepas ni ambil Collagen Catalyst plak.. Resultnya confirm superb!! ;)




Tips Pengambilan VCO*Sebaik-baiknya makan setengah jam sebelum waktu sarapan. Tetapi bagi yang ada gastrik ambillah setengah selepas sarapan.
*Bagi anda yang mengambil ubat doktor, cara makan yg paling bagus ialah makan ubat doktor dahulu kemudian selang 2 jam baru makan VCO ini (cara ini juga boleh dilakukan jika anda ada memakan supplemet lain) ini adalah agar anda dapat memaksimumkan keberkesanan ubat dan supplement yg anda makan. Biasanya orang tidak rase berkesan ubat @ supplement yg dimakan kerana cara makan yg salah.
*Untuk mendapatkan kesan yg maksimum, Virgin Coconut Oil (VC0) ini perlulah diambil secara berterusan & konsisten. Jika nak stop, tiada apa-apa masalah. Tetapi lebih baik jika ianya di ambil secara berterusan kerana ianya sgt baik untuk kesihatan dalaman, luaran, dan untuk kecantikan juga.
Wanita,tidak salah kalau kita keluarkan sedikit duit untuk cantik buat bakal suami (bagi yang ingin berkahwin) & buat suami ..:)


Tapi Nad yang bujang beli VCO jugak sebab untuk jaga kesihatan dalaman ..:)


VCO Catalyst
60 Softgel Capsules / 500mg each
Semenanjung Malaysia: RM 39.90
Sabah Sarawak: RM 43.90


PEMBELIAN MENGIKUT PAKEJ
www.qmaeshop.com/promotion


Interested?
ORDER NOW at www.qmaeshop.com
more info ada kat sini qesahqasehqmaridh.com


Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini

0 comments: