Friends of Miss Nadya

09 February 2012

Tips menang "Short but Meaningful Contest by nad & eyza"

Assalamualaikum peeps!!

Tempat pertama :: 4 Hadiah
Tempat ke-2 :: 3 Hadiah
Tempat ke-3 :: 3 Hadiah
Tengok hadiah Di SINI

Nad sempat blogwalking kejap-kejap dari Senarai Nama Join "Short but Meaningful Contest by nad & eyza" 
Seperti Nad cakap dalam UPDATE Short but Meaningful Contest by nad & eyza

Nad rasa berbaloi sangat untuk perserta yang sudi join. Sebab Nad & Eyza pilih 3 pemenang je dan kami pilih bukan dari perkhidmatan sistem undi atau tengok nombo bertuah TETAPI dari hasilan entry yang terbaik.

Nama pon contest "Short but Meaningful Contest by nad & eyza" ???
Nad beri sedikit Tips nak menang dalam "Short but Meaningful Contest by nad & eyza"
  1. Hasilkan satu entry pendek walaupon 10 patah perkataan contohnya "Saya masih ada ibu dan ayah dan saya amat menyangi mereka" - 11 Patah perkataan..:D
  2. Follow Nad & Eyza Dan Sponsor (Foot Detox, Top Up, Header, Buku Nota)  ..:D..hehe..dah macam mengundi pulaks..^^
  3. Korang dah buat entry panjang berjela? Tak salah pon tapi nak edit balik kasi pendek pon no hal lah..:)
Nad rasa tu jer tips..:D
Wish Good Luck untuk semua kawan-kawan yang dah join ..:)

Category ::
Contest

Blogger pilihan entry hari ini ::



Blog biru yang menjadi pilihan kawan-kawan sekalian..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

2 comments:

MyKeyPad said...

Aq xdpt follow sbb aq x host blog q dh blogspot,tp aq dh ltak jg link blog diorang dlm blogroll aq,so sma jg la kn tu. . .huhu

Nisa Greennnpanda said...

wuwuwuwuw~.. >_<