Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

09 February 2012

Referring URLs VS Referring Sites

Assalamualaikum peeps!

Lewat petang baru update setelah bertungkus lumut lumus menyiapkan kerja yang tidak akan pernah habis..:D

Referring URLs sepanjang Nad ber 'blog' di miss-nadya.blogspot.com dan bertukar domain kepada www.nornadiah.com


1. http://domar.ru/ - Ini website apa eh? sumpah Nad tak tahu..huhu..:)
2. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html - Adik billa yang selalu memberi traffic secara tak langsung..selalu puji Nad padahal blog dia lagi cantik..:)
3. http://domar.ru - Sama lagi...-. .-'
4. http://planner4mylife.blogspot.com/ - Partner Nad dalam contest baru ni..:)
5. http://www.iwebtool.com/speed_test - Tempat timbang blog..:)
6. http://www.benashaari.com/2011/05/blog-pilihan-gegar-1000-blog-1_08.html - Abang Ben pomot Nad pada 8 Mei 2011 ..:)
9. http://busuk.org/ping/view/50086 - Busuk memang terbaik sangat..:)
10. http://pu.gg - Yang ni apa??tak tahu...-. .-'



Referring Sites sepanjang Nad ber 'blog' di miss-nadya.blogspot.com dan bertukar domain kepada www.nornadiah.com


1. www.facebook.com - Facebook tempat terbaik ..:)
2. www.google.com.my - Thanks kepada pakcik google jugak..tiada google korang mesti tak sesat kat sini..:D
3. http://r1rk9np7bpcsfoeekl0khkd2juj27q3o-a-fc-opensocial.googleusercontent.com/ - google user connect..siapa??Follower iaitu sahabat-sahabat handai yang sudi masuk blog ni..Siapa? Korang lah..:)
4. busuk.org - Pakcik busuk tempat Nad lampiaskan semua entry busuk Nad di Busuk..:)
5. domar.ru - Binatang apa tu??
6. m.facebook.com - Dulu Nad rajin blogwalking dari mobile..:)
7. nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com - Adik Nabila yang tak lepas nak sumbang traffic..:)
8. www.lailyqaisyirah.com - Kak Laily tomel yang sumbang traffic kat Nad..
9. networkedblogs.com - Thanks jugak ping di networked ni..:)
10. planner4mylife.blogspot.com - Partne Nad yang buat contest bersama Nad..:)

Category::
Blog

Blogger pilihan entry hari ini ::



Adik Kim yang sibuk tapi tidak lupa kat Nad..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

9 comments:

aimaniman said...

Ooooo banyak trafik kan ke blog famous..tahniah..akak nak sangkut satu pun susah

k@!sh!n said...

sama-sama n thanks kembali..;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

almk..xphm ..hihi..lemah <--

nuyui a.k.a miss YUI said...

p/s: yunk,tu bukan tali seluar..apa ntah namanya..yui beli 0n9..hihi..

keras sikit..

Yana Libra said...

beribu tu~~

kongsi la tips..hehe :)

AbgferOz said...

wahh.. bnyk nye traffic pinjam sket referring site tuh :P

Eza Boom Boom said...

bestnya, blog kak nad... :)

Er, tangan kiri Eza cedera sebab tu kena operation sikit :)

dyabunga said...

byk nye traffik kat nad..:D

Nisa Greennnpanda said...

wah, byknye trafik blog nad...
hehe.. ^_^
kasi kat blog sy sket aa, lalala~...