Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 March 2012

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012

Assalamualaikum peeps!

DI BUKA SEHINGGA HUJUNG BULAN 3

Dah lama tak buat review blog sebab masih ada 14 blogger yang belum di review. Sekarang Nad nak buat Bloglist baru untuk Mac & April 2012. Ada tak yang sudi join ni? Sila kata korang sudi join taw.





Syarat join sangat senang ::

1. Buat entry bertajuk Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012
2. Copy kod banner dalam kotak tu dan tepek kan ke dalam entry backlink ke sini.
3. Kenalkan diri ? Mungkin Nad tak kenal, dan mungkin memudahkan sahabat lain mengunjungi blog anda..:)
4. Contoh :: "Paggil saya Nad, saya gila tuit dan suka merapu kat dalam blog.:)"
5. Semua yang join akan di senaraikan di Bloglist Miss Nadya
6. Link hantar di entry ini..:D

Category:
Bloglist

Blogger pilihan entry hari ini::



Adik kim yang rajin masuk blog Nad, Click banner for more info..:)

Ads Here?Click Here?

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

54 comments:

Mizz ErMa said...

wah, macam menarik aje tapi sy xbiasa la join segmen2 nie..hihi

adam narzuan said...

Hye nad, nama saya Adam.. Saya suke sakat orang.. Lepas ni nak sakat nad lak la yer.. hehehe... Yang penting join...
http://adamnarzuan.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Qienah said...

salam, br join..:)

http://hepilife-einah.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

kaishin said...

saya join ye nad..

http://krilmohd.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

smilenajah93 said...

hohoh ~ dh nk start dh bloglist baru akk kita nie :) hoho !!

P/s : hihi ! mmg suka msuk blog akk ;)

Az Meeda said...

join :]

http://az-meeda.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Cik Purple Pinkypuff said...

kakak, cp ley join tak nih? dah lama tak aktif blog.. :'(

♥Arin Anis said...

Hye..adudu join :)) hehe
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Rafflesia™ said...

joint dear.. tq ajak.. -.-

http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Fazi Isma said...

dah join akak... hehehehhe 1st ni...

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

memey janie said...

memey join . :D
http://gadisceriadominic.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Arra Ahmad said...

join.:)

http://arazua.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Masz Sidek said...

Join :

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

.: mama lynn :. said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html


join

Nadiah said...

sudi..sudi...sudi...nak join juga le..

nak buat entry ni..kejap ye..

Nadiah said...

dah join...yeay...tq nad

http://sysygawk.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Lida Rahim said...

nanti akak join k..

Mrs Stupid said...

join ;D

- http://ceritera-c-manja.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html -

hafizaiman95 @ fizs said...

http://www.hafizaiman95.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

sy join..

Nadiah said...

dah join http://sysygawk.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Zamani said...

Zam singgah sini :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/bloglist-mac-april-2012.html

Nurisha Eira said...

Oke, sy turut berminat untuk join!! hehe..

Do visit my blog.. tq

http://nurisha-eira.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Cik Adieb said...

sy join :)


http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Aleeya Nabilah said...

salam :) saya join

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Zaidalifah Hussin said...

Salam Nad...
Bonde JOIN...ye....

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html#links

Jangan lupa masukan dalam blog list Nad nnt...

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

saya join , http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

muntotunggek said...

nadd . nak joinn jugak :P

http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

dyabunga said...

dya join ye

http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

AlyNn NyzAa said...

alynn join~ :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Nor Nadiah said...

@adam narzuan :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Qienah:: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Nabila Medan:: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@smilenajah93:: adik kim yang sangat peramah..:D

Nor Nadiah said...

@♥Arin Anis :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Rafflesia™ :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Fazi Isma :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@memey janie :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@memey janie :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Arra Ahmad :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Masz Sidek :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Mr. E'raz Fadli :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@.: mama lynn :. :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Mrs Stupid :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Zamani :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Nurisha Eira :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Cik Adieb :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Aleeya Nabilah :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@Zaidalifah Hussin :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@SHaRfynaRz SHaRfniE :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@dyabunga :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com

Nor Nadiah said...

@muntotunggek :: muntotunggek - Dia dah REMOVE BLOG..:(

Nor Nadiah said...

@AlyNn NyzAa :: dah masuk dalam bloglist di bloglistnadya.blogspot.com