Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 March 2012

Nak pergi #TwtupJohor sabtu ni

Assalamualaikum peep!

Siapa ada Twitter dan #Twitterjaya pasti lah tahu sampai kan hari ni MHI jadi trending wo.. Hashtag #TerusTerangAkuCakap pon masih ada..hihi..

Di sini saya sebagai ratu typo di #Twitter menyatakan yang Nad sedih tak dapat pergi  #TwtupJohor  ni..

Nak tahu lebih lanjut boleh cari Faliq Fahmi @faliqfahmi atau kunjugi blog beliau www.faliqfahmie.blogspot.com atau pon follow Twitter TwtupJohor @TwtupJohor dan kunjungi blog twtupjohor.blogspot.com


Nak pergi T_T


Siapa stay Johor tu boleh lah pergi..

Geram sebab tak dapat pergi.. T_T

What is  #TwtupJohor ?
#TwtupJohor is a Twitter meet up - tweet up - to gather all tweeps in Johor Bahru, to be exact, in Danga Bay. Activities will be held, friends will be met, booths will be opened and more!

Objective
#TwtupJohor just like another twtup, plus as additional special objective:
- To gather people
- To meet friends and new new friends
- To have fun
- To showcase Johor to the world!

Who can come?
Everyone! Yes, everyone without limiting race, language and everyone from Johor itself until Sabah & Sarawak. Those who don't have Twitter account are also welcomed.

Venue
Iskandar Malaysia Information Centre (IMIC), Danga Bay, Johor Bahru, Johor.

Date & Time
March 3rd 2012, this Saturday.
2pm until 11pm.

Entrance
FREE!

Category::
Event

Blogger pilihan hari ini::



Terjah blog yang ada berbagai tutorial, dan juga resipi. Click banner for more info..:)

Ads Here? Click Here..:)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

4 comments:

Yana Libra said...

saya takde twitter la plak~~

Muhamad Azam said...

Nice entry

Jejak sini harap sudi balas :D

Gen2Merah said...

nanti kita bertweet2 ya Nad.... yeyeaahhh...

Cik Purple Pinkypuff said...

dah lama tak drop komen kat blog kakak sye.. :') rindu la.. dah lain dah blog nih.. :)