Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

25 April 2012

Aktiviti masa Program PJKN Part 1

Assalamualaikum peeps!!

Gambar peserta program. Tapi tak dapat masuk semua sebab Instagram Photos  xmuat..



Aktiviti malam tadi di mana Aktiviti yang memerlukan penuh kerjasama dari kawan-kawan... Aktiviti ni di mana tali tu bukan ikat pada mangkuk tu taw.
Setiap orang pegang satu tali di mana penghujungnya seorang lagi pegang.. Bila dah ramai pegang tali tu nampak la macam di ikat mangkuk tu..
Dalam mangkuk tu berisi air + bola pingpong. Fasi mintak peserta membawa mangkuk yang berisi air tu bergerak dalam sejauh 100m tanpa menjatuhkan air + bola ping pong tersebut.
Nampak memang senang tapi yang membawa tu sangat susah ok sebab memerlukan Focus, Kerjasama, Motivasi, Semangat...

Bersambung....

Category ::


Program Jati Diri Nasional (PJKN)


Blogshop Pilihan Entry Kali Ini :: Tudung Murah Collection's

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta dapatkan harga borong yang murah di sana.

Baca entry review barangan Tudung Murah Collection's >>  SINI  <<

Photobucket

Ingin Blog/Blogshop anda menjadi pilihan entry dan dapatkan entry di Review dengan mood sticky post 48 Hours?
Menjadi salah seorang pengiklan di Blog Nad..>>  SINI ♥ << untuk tengok details

♥ NANG IT if Like it ♥

6 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

dah lame tak layan aktiviti mcm tu, selalu waktu sekolah2 aje...

are_lin@yu said...

semoga semuanya berjalan lancar nad ;-)

Eza Boom Boom said...

setiap kerja LDK memang BEST! :D

redlomo said...

paling best jadi urusetia daripada jadi peserta... :)

Masz Sidek said...

nampak mudah tp mencabar nak bawa mangkuk tu...

Zie Madini said...

best lah aktiviti gnie², dik. ailike!