Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

24 April 2012

Pengalaman sebagai Urusetia Program

Cantik tak gambar dari Instagram??
Lalalalala bunyi macam poyo..:D

Assalamualaikum peeps!!

Terima kasih kepada sesiapa yang membaca kisah Acat (Sugar Glider) semalam. 863 PageViews tau. Terkejut Nad sebab walaupon dia kurang upaya tetapi dia Tabah dan Kuat.

Program yang sedang berjalan di Kompleks Belia dan Sukan Bera (KRM Bera) ni di mana Nad yang kerja dengan Pejabat Belia dan Sukan Bera (PBSD Bera) ni terlibat sebagai Urusetia bagi program yang dianjurkan oleh KBS (Kementerian Belia dan Sukan) dan Jabatan Belia dan Sukan Pahang

Program :: Program Jatidiri Kesukarelaan Nasional (PJKN)
Tarikh :: 23 April- 27 April

Tempat :: Kompleks Rakan Muda Bera

First time Nad jadi urusetia bagi program yang berlangsung selama 5 Hari 4 Malam ni. Nad memang tak tahu tapi nasib baik ada kawan-kawan bagi tahu apa yang Nad kena buat. Saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan..:)

Nad tak boleh lama-lama sebab curi-curi taip entry masa siapkan data nama peserta program ni..:)

InsyaAllah dekat Instagram Photos di Facebook nanti Nad nak upload banyak-banyak gambar program ni..:)

Gambar di bawah ni di mana aktiviti Nad semalam

Semalam fotostat borang untuk peserta 60 keping

Peserta program sedang khushuk menjalankan aktiviti yang di beri oleh penceramah
UMP (Universiti Malaysia Pahang)

Habis bear ni Nad kerjakan sebelum tido semalam..:D


Click Banner untuk join..:)
Akhir sekali Nad ingin jemput semua kawan-kawan join 


♥ NANG IT if Like it ♥

9 comments:

are_lin@yu said...

wahh beznya gudluck nad!!

Shazney Shamsuddin said...

pernah ada PJKN kat sini tahun 2006..dan penah jatuh sampai pengsan huhuhu
fasi buat tak tahu jekk...

Eza Boom Boom said...

tak penah lagi jadi urus setia. mungkin suatu hari nanti :)

Amirah Adnan said...

bestnyeee! rindu nak join kursus mcm ni

Aishah Jahirah said...

pengalaman tu jd urus setia,mcm2 perangai peserta blh tgk..:)

fatin amalina husna said...

suka jadi urusetia macam nie..jdi fasi pon dah cukup..teringinn~ haha..best kan kak nad..urus yg terbaik! ^^

Zie Madini said...

teringin lah nk masuk program sukarela begini² taw. tp itu lah...xde "kaki" ajak join. hehehe

redlomo said...

cipta pengalaman baru melalui urusetia.. supaya lebih senang pada masa depan

shoutvoc said...

urusetia kurg skit dari nerves jd fasilitator bengkel..dah lebih kurg jd penceramah dah..saya penah jadi fasilitator..menggerunkan..tp sume ni pengalaman..untung awk dpt pluang nih