Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

09 March 2013

Setelah Ber Blogspot

♥ NANG IT if Like it ♥


Assalamualaikum readers!!

Ok,buat pengetahuan semua kawan-kawan, Nad sekarang dah Tak Ada Domain..

Bukan sebab Nad tak bayar ok, tetapi ada masalah teknikal di mana dia yang tak update setelah Nad buat pembayaran domain tu.. Nad pulak tak ingat mana Nad simpan slip bank tu..kena cari jugak la sebab dah bayar kan..


Tak dinafikan Nad dah lama tak tengok blog dan meluangkan masa mengahadap blog seperti sebelum ni sebab Nad dah tak ada lappy dan Nad dah tak bekerja di depan PC..

Terima kasih ye Diana dan Nurrul masih ingat lagi kat Nad.. Ada jugak ye yang masih ingat kat Nad, terharu sekejap sebab Nad kan dah jarang blogwalking seperti sebelum ni..

Terima kasih jugak kepada Bro Framestone yang sudi menanya dan menjelaskan mengenai domain saya tu.. Sebenarnya saya bayar sebelum tamat tempoh dan dah hantar mesej tapi seminggu lepas tu Domain Nad masih tak dapat di gunakan lagi dan Nad sekarang guna blogspot je la balik..

Nanti Nad cuba cari balik resit pembayaran tu..

7 comments:

Nurrul said...

Hehe , betul.. mmg lama dah akk tak update.. hmm, tapi nanti akk punya blog tukar domain balik kan ??
*hem , boleh bgitahu adik cmner nak tukar ke domain. dan mengenai domain ? :)

Dianaa said...

eh, ada nama FD. hehe :D
sama-sama kak nad ^^
tak kisah domain ke apa ke, asalkan ada semangat berblog ^^v

Mazelina Zaini said...

ha'ah , padan laa nina lamatak tgk kak nad update blog :'(

Amirah Adnan said...

selamat mencari.. hehe.. same la, mira pun lame gak x update blog, x blogwalking.. rinduuuu

Miss Volvo said...

pperghhh dah berkurun tak jenguk blog ciknad ni ishish

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/