Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

01 June 2013

Setelah Menjadi Isteri Orang

♥ NANG IT if Like it ♥

Assalamualaikum..

Setelah berkurun lama Nad telah sah menjadi iseri Encik Hubby saya .. Nad telah sah menjadi isteri Encik Hubby pada 21 Hb April 2013..


Semasa Akad nikah Encik Hubby Nad sakit mata.. T_T..


hihi Alhamdulillah dah sah menjadi Isteri orang..:)


Encik Hubby tandatangan sebagai suami..


Saksi pertama..


saksi Kedua..


Nad pulak tandatangan..


Ustaz cakap tahniah dah jadi suami orang ye..


Penyerahan Mas Kahwin..


Nad malu nak salam pada mulanya..


Nad bersama Encik Hubby ..

14 comments:

Mek Onie said...

barakallah :D

Nurul Izzati said...

tahniah......

Nur Fatieyhah said...

Wahh ! Tahniah Kak Nad ! :)

ekin schmidt said...

tahniah!
sama padan . ( dah suami isteri, tak padan pun nanti lama2 padan jugak )
hehe ..sje ngusik ..

btw fan page belum di delete hoping semua especialy girl report this fan page.
t ade plak gambar korg diorang curik

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

take action tq :)

Aishah Jahirah said...

lama menyepi nad...dah jadi isteri org...tahniah...bakal jadi ibu....:)

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

anitadiana said...

tahniah....patut lah lama tak berblog..he..he...

Miss Volvo said...

wahh tahniah PUAN NAD!! :D

Mieya Atiera said...

Lama tak dengar cerita pasal sis.

Arra Ahmad said...

tahniah...baru tahu,:)

Intan Saffyna said...

hii,singgah follow awak :)

twinscraftlife said...

안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

tiga lalat said...

Salam. Hee tahniah.

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)