Friends of Miss Nadya

09 June 2011

List Untuk Bloglist Baru Nadya

Hye,selamat tengah malam kawan..nad nak buat bloglist baru untuk 2 bulan sahaja..wa...kejam nyer nad..tak lah...ingat nad kejam sangat kew?nad akan remove korang yang gagal update entry untuk 3 hari selama berturut..okay...nad akan amik korang jadi bloglist baru nad..TAPI!!

nad akan list korang yang dah join segmen abg beng sahaja...kepada semua yang dah komen entry nad


nad akan senaraikan besok..:)

  1. http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  2. http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  3. http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  4. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  5. http://blogfarha.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-blog.html
  6. http://www.tehuzz.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  7. http://eiz1004.upprofits.com/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog/
  8. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  9. http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  10. http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  11. http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html
  12. http://yanfie.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html
nad akan pergi blogwalking 

8 comments:

Ina said...

akak punya link tak nak ker????huhuhu...apa pun akak ucap terima kasih kerana nad sudi tag untuk segmen2 tu ya..cuma akak minta maaf kalau tak dapat nak join..

Lulu caldina said...

Blog ini tersenarai dalam bloglist lulu-pages.. :)

Miss Ran said...

hehe

da comel kot

lgpun kat google byk

yeah kite kemba

hehe

Shehan Ismail said...

ringan & laju.mcm ni la spttnya. tp, ada gerak2 buih tu, mcm x slesa mata ni nk mbaca. heeeee

i'm ezza haniza said...

kite dah follow awak nad :)

Liza @ Adzriel AB said...

ramainya nad..

selendang merah said...

sy dh senaraikn awk dlm bloglist sy leh datang tengok..selamat bertukar link.

Bahijah~ said...

waa..best nyew nad..
haha