Friends of Miss Nadya

09 June 2011

Menangis Kerana Di Kritik??


Hehe..tajuk jer macam tu..nad okay sahaja..:)
okay,hari ni nad nak sambung kritik blog yang dah join Segmen Abg Beng tu... tq kepada Blog MTT

buat list nama yang dah join kat SINI

- tak dinafikan..ramai giler siot yang dah join...203 orang yang join..tersedak mak.....okay,komen yang dah diperam dari semalam ada 15 biji..dah nad lepaskan ke dalam blog..


- nad dah blogwalking 74 blog dan telah nad komenkan blog dorang..


-  nad nak jawap untuk yang dah komen blog nad ni..80% yang cakap blog nad ni ok sesangat..huk huk..kembang hidung den 5 saat.. -. .-


- 20% lagi memberi jawapan mereka yang bernas..nad okay jer...^^(padahal dalam hati..menangis berjurai-jurai air mata)

cukup lah love tu..penat nad copy..nad nak listkan apa yang dah semua orang komen yer..tapi nad amik sikit jer..


 okay,ni yang komen untuk 20% pada blog nad..
  1. rasanya alexa rank tu tak perlu. (tak tau perlu ke tak sebab tak pernah guna :D)
  2. blog archieve tu cuba tukar kepada drop down menu ke supaya tak berjela2.
  3. labels tu tak tau la berguna ke tak.
  4. belog adik nampak dull je sbb kaler putih.. tukar kaler lawa kot.. Ceria sket hehehe..
  5. cume pade yaya warne pink ni terlalu terg... sgt mte sikit...just kritik pada pndgn yaya jerk..
  6. tapi color tulisan kat side bar tu bagi lagi terang dari background..
  7. nad letak gamabar nad kat header mesti lagi comel..
  8. klu bule x nad buang boder y kt header 2... lgi lawa klu buang ..;p
  9. blog lambat loadinglah.:(
  10. try reduce some widget keyh.:)
  11. err..label x perlu kot...
  12. gadget follower tu letak atas sikit okeh tu... x la susah blogger nak scroll2 ke bawah ye x?

ini adalah untuk 80% yang komen di blog nad.. 
  1. nice blog.. chantik..
  2. pinknyer blog ni.. i like ur header.. cun bangett.. :)
  3. ska sgt header blog nih :)i like pink .
  4. komen sini.... sweet sgt blog ni ..... ske warne pinknye..... redup je... meriah gitu..... apepun x de nak kritik ape.... smua okey n very nice....
  5. comel je blog nad.. huhuhu.. penuh ngan pink3..!!! hahaha...
  6. suka pink n simple2 nie :)
  7. like pinkish!!! 
  8. comel je blog..
  9. warna pink i suke!!
  10. blog yg comel!=)
  11. 1. load time - 1.12 seconds.. ok, senang bukak..
    2.ok lawa dah.
  12. nice blog,nice entry..tuan blog pown nice!!..ehehe..
  13. blog ni cantek...
  14. anda mempunyai blog yang simple dan cantik serta sedap mata memandang.
    trsukan usaha anda dalam memantapkan lagi blog anda..:D
  15. pink lg??mak okay je.. :) kan ke pink ni sinonim ngn pompan... :)Ur blog da okay da...macam xda mende da yg nak kena kritik...
  16. dah okey blog ni .. ringan ;)
  17. Blog Kak Nadya terbaikk :D
    Kemas and cantik!
  18. hehe wow blog cute lah ! semua blog alya terjah wane pink, haha :P
  19. comel je blog ni :)very nice blog
    contents pun tersusun :)
  20. anway tomey r blog nad lebih2 lg ngn header tu mengancam habiss..
  21. Kemas..suka kaler pink
  22. comel header.. i like! 
  23. pink color..simple n nice ^_^
  24. kita geng ...kak liza suka kaler pink. blog nad ringan je. dah cmel sangat. 
  25. perfect .!.. i like..ngeh3...
  26. blog nie cantik + ringan . so, tak de masalah ;) *header tu comey ! ^^
  27. simple blog ni...
  28. Fulamakkk, header comel gile laaah. Suka sgt. =)
  29. Cik nadya,Sweet blog dia...kemas n simple.senang nak baca.loading ok...i like dear....
  30. yg simple itulah yg trbaik dan menazrik...yeahh
  31. singgah sini :)cantik, sweet je blog..huhu..n tak berat pun :) 
  32. smart lah even tak minat warne pink..tp suke tgk
  33. takde komen le sayam..ok jer..nice blog neh...kemas dan teratur
  34. loading > ok
    susun atur > menarik
    font > ok
    warna > sedap mata memandang
  35. Scroll atas. scroll bawah. tak jumpa yang tak okeh la. nice blog. :) 
  36. blog pinky..^^
    nice..
  37. huaaa cantek.ada polka dot.suke2.follow skali lah =)

okay,memang ramai komen cakap blog nad comey..cantik.lawa gilalah...hehe(macam masuk lif tekan sendiri jer nad ni)..huahuahua.. Bukan nad cakap tapi dorang cakap tau..nad okay jer..sedia menerima kritikan yang membina..nad nak mngucapkan terima kasih kepada semua yang dah komen blog nad..ada jugak nad tak blogwalking lagi blognya tapi dah drop komen kat blog nad...macih-macih...kepada yang dah follow nad pon macih jugek..nanti nad sambung blogwalking hari ni yer..sekaranf nad nak bagi jawapan untuk komen 20% tu..jangan tersinggung yer..:)

okay,ni yang komen untuk 20% pada blog nad..

  1. alex rank tu nad guna sebab nad nak tau blog nad rank di mana..:)
  2. blog archive tu nad xempat edit sebab blog sekrang interface baru..nad xsuka..:(..tapi nad dah ciap edit semalam..:)
  3. labels tu nad guna untuk diri nad..:)senang nad nak tengok..:)
  4. belog adik nampak dull je sbb kaler putih.. tukar kaler lawa kot.. Ceria sket hehehe..<< putih???? biaq betoi..ramai komen cakap blog nad pink..hehe..may be tak loading habis lah tu..:)
  5. nad tak dapat nak tukar warna tulisan kat blog dah sebab interface blog baru...:'(
  6. bukan nad tak nak letak picture nad sebagai header...tapi nad dah letak pown.. kat >> nadpink.blogspot.com
  7. buang border kat header??<< nad tak tau yg mana..:(
  8. blog lambat loadinglah.:( << hai yak...80% cakap loading okay..1.12 seconds (pengomen bilang kat nad)...macam mana cik adik manis ni boleh loading lambat??maybe internet tempat awak down kowt..:)
  9. try reduce some widget keyh.:) << nad guna widjet aper yer??nad pown tak faham komen ni..:)
  10. gadget follower tu letak atas sikit okeh tu... x la susah blogger nak scroll2 ke bawah ye x? << kan nad dah wat button follow kat atas..hehe..Insyaallah...nanti nad letak kat atas yer..:)
fuh...ramai jugek komen...anyway thanks semua bagi pendapat masing2..nad terima..sebab blog nad ni memang tak perfect sangat..:)
 mmuah..cayang korang....thanks for dopping comment..:)
 nad ada edit blog kawan nad..antaranya ialah..


ada lagi sorang tak ciap lagi..nad nak siapkan blog dia pulak..:)


tq sudi baca entry panjang ni sampa habis..:)




6 comments:

CiK EmMa said...

syoknye..kritikan yg membangun :)

farahin nasir said...

mak aiiii..bnyak tul komen..
jenuh nak mmbace..tp best kn segmnt nie.. ley knal rmai kwn2 blogger..
like!like!

:)

nak panjang ke pendek tetttt

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hehhe,sgt susah nk jumpe org yg leh terima kritikan org len tau!!

tahniah!!

fyna said...

pinky same ngn belog fyna..
tak sempat n join segmen abg ben sbb bz..
;(

nurul atiqah said...

20% : nom 1,2,3 *Kahkahkah :D*

Nadya O'Conner said...

@nurul atiqah::huhuuh..:)