Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

03 August 2011

Review Follower 888 | Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia..Salam 1 Blogger...Alhamdulillah...membesar meningkat si budak miss-nadya.blogspot.com ni kan..hehe..hari ni nad buat entry pendek-pendek...ketandusan idea ni..tapi tadi nad rasa macam nak review follower 888 ni...macam biasa..^^


13 July 2011 buat Review Follower 600 Miss Nadya Punyer Blog .. 
21 July 2011 buat Review Follower 666 Miss Nadya Punyer Blog ..
23 July 2011 buat Review Follower 700 Miss Nadya Punyer Blog .. 
26 July 2011 buat Review Follower 777 Miss Nadya Punyer Blog ..
28 July 2011 buat Review Follower 800 Miss Nadya Punyer Blog..
2 August 2011 buat Review Follower 868 Miss Nadya Punyer Blog..

dan hari ini nad memang tak ada ayat lain..percaya tak??sebab nad copy jer lah entry semalam ni...hehe..jangan marah...sempena bulan puasa ni..nad nak mengucapkan selamat berpuasa untuk semua yang berpuasa...kejap lagi dah nak berbuka..hehe..nad nak mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ini..ingat..nad tak pernah mintak balasan tau...sebab nad tak pernah nak paksa semua follow blog nad..sebab itu hak masing-masing..betul tak??

Okay,sekarang nak cerita pasal Follower yang ke-888 ni...Thanks kepada wani kerana sudi follow blog nad ni..tapi sayang..nad tak dapat detect blog anda kerana anda tak letak link di profil anda...kalau anda baca entry ini..baca tutorial dari Belog Adamxis Di Sini..


tapi nasib baik nad dapat detect beliau jugak...di ::


So...inilah blog beliau....mari kita terjah beliau yer.. ::