Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

10 September 2011

Akhirnya Cik Anon Singgah.. Tapi Di Kau Amat Kurang Ajar...


Assalamualaikum...

Salam 1 Malaysia..Salam 1 BLogger...wah cik anon mengomen hebak lah kat page nad...tak pe..nak baca komen cik anon??jap..

gambar nak sakitkan hati cik anon...hahaha..cik anon jeles lah tu...nak nad dukung cik anon jugek...hehehe..okay..mari nad show komen cik anon yer..




cik anon say :: hohoh dak murtad muka ko dh la x cun bajet je lebih.. g mampos ler...


la...cik anon jeles kat nad ker??sebab cik anon tak berani nak show your face??tak kesah lah ape-ape pon...tapi nak panggil nad murtad apa kes??aku ni islam lah cik anon...kalau nad nak bajet cun pon bukan nye menyusahkan cik anon yang tak da muka tu..huhu..
komen itu di siarkan di entry ini ..

 
p/s to cik anon :: mai lah datang lagi...kembang sikit trafic blog nad ni...nad suka....mai-mai lah...jemput makan...haha..sikit pon tak detect perasaan nad...kui-kui...hati tak terusik pon lah..



22 comments:

BeloG MTT said...

Buat tak tahu jela yunk.. Berani mengutuk tapi tak pamirkan wajah ..Sape lagi bajek ? Hikhikhik :D

fRaMe+LenSeS said...

apa dia dok kata kat nad nadh ni.. piat idung tu kanggggg

Ninie said...

Buat xtau je Nad....dia x comel mcm Nad, sbb tu dia jeles...muahaha!!! Kan kan kan!!!! Biar Tuhan balas. Allah berfirman lebih kurang maksudnya, sesiapa xkan cium bau syurga pun (usahkan nk masuk syurga) jika ada sebesar zarah pun hasad/dengki dlm hati. Na'uzubillahi min zalik.

•♥.• nurrul ♥•..• said...

memang macam nieh ker cik enon... entah pape tah... sabar jelah !

Miss Nadya said...

@BeloG MTT:: yeah..agree dengan MTT..:)

@fRaMe LenSeS:: jom p piat ramai2..:)

@Ninie:: betul tu..thanks nini..:)

@•♥.• nurrul ♥•..•:: tahu tak pa..:(

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah2.. secukup rsa dia kta mcm tu ya ... jelex la tu ..;D

iyan shazlind said...

cik/encik anon, awak ni lawak la..komen tak membina langsung...org camni pun ada kan..hehehe

Paris Hilton (M) said...

adoyainye ponnn...
xpe2 sabaq!~

hamzah ian said...

wah... leh wat tmpt photoshoot ni.. huhu

Miss Nadya said...

@☀ Izzaty Hedry☀:: tula kan zaty..:)

@iyan shazlind:: tahu tak pa..:)

@Paris Hilton (M):: yeay..sabar itu separuh daripada iman..:)

@<a href="#c52357:: memang tengah photoshoot pon..:)

#ciksuzlin said...

biasalah tu~

abyazree said...

aduusshh !sis ?? ap kehe cik anon 2 mow ktuk-2 sis ? alaaa,,dy jeles to nan sis,coz xad mke y seCUN sis.. ;) ..wt dont know jak...

halidaRahman said...

kadang2 anon ni darpda blogger yg iri hati jugak. hehe

Nadzirah K. said...

buat x taw je dengan orang yang mcm ni..yang penting happy :)

Sam Banjamin said...

best la kalau ade kamera yg best.. boleh amik gambar mcm ni... kat railway mana ni wak? singgah blog saya utk jawab soalan tu.. hehe

Nuur mutiara said...

sabar jela Nad~ -.-'

saya cello191 said...

ntah pape la cik anon tu..
xde life btol nk ngutuk orang..=.="

Abhamz said...

salam, baguslah tu nad, kerana masih kuat bersabar....

Zul Fattah said...

haha.. sabaq je la.. aku pun ramai jugak anon yg masuk.. tapi x de la kutuk sampai murtad2... diaorang just cakap blog aku ni.. annoying..

tapi aku confius..
annoying tu mnatang apa eh?

KuNanGKuNanG said...

dia tu pengecut...pedulikanlah.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

haa baguih2.. ignore je k.. =)

azah87 said...

huhu..sabo jer la yerk..manusia ni mmg byk prgai pelik2..cik anon tu salah sorg ar tu.hehehe..bia jer la dia pelik sorg2..ahahha..