Friends of Miss Nadya

30 October 2011

10 Blog Pilihan Hari Ini

Assalamualaikum..

Siapa yang join Segmen Miss Nadya :: Selamat Datang October tu nad nak letak dalam blog pilihan hari ni. Siapa yang belom join sempat lagi nak join sebab tarikh tutup besok.
Tapi sekarang nad tak dapat buat satu-satu sebab 60 orang join segmen nad tu. Takot terlepas pandang. So, Nad letak 10 Blog Pilihan Hari Ini di entry ini..^_*


Entry terbaru beliau :: Mengimbau Kembali
To Nabihah Zainal :: Nad tegur ni jangan amik hati tau, nad rasa Exchange Link Dengan Entry Minggu Ini tu boleh lah letak di bawah entry atau di side bar sebab nad rasa macam tak kemas. Tulisan tu nad rasa boleh adjust di Edit html. Sebab sakit mata nad nak baca..^_*


To C Genk :: cantik template baru C genk sekarang tapi nad suka yang dulu..^_*


Entry terbaru beliau :: Segmen Nasz :: Perang Blogger
To Aima Mazlan :: Sejuk je mata masuk blog Aima..^_*


Entry terbaru beliau :: 2nd Giveaway By Syeeda
To Ain :: Nice blog,ada peningkatan dah sekarang tapi kak nad rasa adik punya blog kurang entry. Banyak entry giveaway je.

Entry terbaru beliau :: Need Someone's Help
To Miss D :: tak faham lah dengan soalan tu..boleh terang kan balik?


Entry terbaru beliau :: Empat cerita satu entry
To Lolla Adella :: Nad rasa,komen tu baik show je. Just edit Registered Usersje yang boleh komen. Takkan kerana seorang anon kita nak mengalah. Nad pon pernah di serang anon. Siap dia kata nad Murtad ag di entry Akhirnya Cik Anon Singgah Tapi Dikau Amat Kurang Ajar



Entry terbaru beliau :: Possibbility by lykke li
To Sacheal Blog :: Nad rasa kotak welcome tu memeningkan nad sebentar tadi.. Jangan marah.. Widjet yang tak penting as welcome to boleh delete je sebab takut beratkan blog awak dan music. Tolong cari yang ada button pause..T_T..Jangan marah pulak tau nad tegur macam tu sebab kadang-kadang nad guna Broadband dan kalau nak bukak memang tak kan pergi la nampaknye sebab berat..Hope u dont mind k...^_*


To Izzah :: lama tak blogwalking blog Izzah..bz sangat..T_T


To Miss Banu :: Nice blog,ada peningkatan dah sekarang tapi nad rasa adik punya blog kurang entry. Banyak entry segmen je. Kalau boleh lebihkan entry.^_*


Entry terbaru beliau :: Bukan Tak Nak Layan ...
To Ila :: nad rasa buble tu jer yang mengganggu nad nak baca entry ila..^_*

Siap sudah. Kepada semua yang nad tegur tu jangan lah marah dan tak nak kawan nad terus. Nad tegur sebab kadang-kadang nad guna broadband Kelembapan Super Hero | Update Bola


17 comments:

Pendamba Mawar said...

bestnye..:)

Azzah said...

eh ada saya kat situ..tak pe nad,kita sama2 bz

Shah said...

urh, xtersenarai..nampak sgt blog xfemes...nway join lah contest shah ye..
http://28shahmin.blogspot.com/2011/10/first-contest-creative-candid-with.html

c genk bah ne said...

Alhamdulillah,,makasi ya nad

Santri T.P.I.N.I said...

jom terjah ramai-ramai...

AreFiSya Aien said...

ta thu nk post ap la k.nad..hehe..bab tu bnyk GA je..hehe

Isyaqila said...

heee ~~ thx kak nad ... =D
laen tade masalah kn ?? hee ~~

SoLy SoLicious said...

untung la depa..^^

antechno said...

how about me...
hh just kidding...

! AYIES ZAIMA ! said...

thanks miss..
NZ tak sempat nak edit blog sbb tgh bz nak SPM.. nanti bila smpat NZ cuba kemaskan.... terima kasih :):) <3

cx's said...

blog cx tkde ke? hehehe. :p

aima mazlan said...

wah..
aima tersenarai.. :)
mekaceh tuan tanah

Zul Fattah said...

hoho..tahniah utk semua... jom serang

MissD said...

thanks alot miss nad!! :D

xfhm soalan entry terbaru tu eyh?

mcm ni..
sy x boleh display youtube box. ala yg boleh terus play video dr youtube tu. kire macam share lah ni..
dah embed pown x jalan jugak..
dia tetap keluar link shj.. box tu x keluar..

ok?
klw x fhm, nt sy terangkan lagi.. :D

anyway, thank u so much for reviewing my blog.. :D i'm honor.. :D

Syazwan Che Deraman said...

wow..banyak blog pilihan nadya dalam sehari..

Nyamuk Terbang said...

wah bestnya kena review ^^

yean said...

thanks for the advise sis :)