Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

19 October 2011

#21 Wordless Wednesday | ツ miss nadya punyer blog ツ

Assalamualaikum...




Setiap hari rabu semua blogger post gambar di blog masing-masing tanpa meletakkan apa-apa sebarang penjelasan apa-apa untuk menerangkan gambar..biar gambar menjelaskan tanpa kita letak apa-apa penjelasan..

Tapi sekarang nad memang buntu sebabkan di bloglist tak update. Sedangkan nad update entry hampir setiap hari.. I need A Help Please...




13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bloglist dah ilang ke syg??

p/s: cmner nak letak ea iklan nuff dlm enty pertama..yui konpius ni..

nurul nabila bt medan said...

ala..nabila tak tau pulak sbb tak pernah kena mcm ni..
cube try akak remove dlu dri bloglist tu..then , add balek kat bloglist tu semula..

tp taktau la jadik ke tidak ^^

Eyda Syahida said...

try delete, pastu add lg skali. =)

siti kektus said...

Kite pon tak reti nk tlg cmne. Sory.

BeloG MTT said...

Cuba remove dan add semula k sayangg !

Mama Gee said...

masalah mama plak kan..mamap unyau pdet tu masuk lambat...kadang2 satu hr 3 entry...tp yg ade kt bloglist kawan2...entry yg pertama tu je...selalu entry yg ke 2,3 org terlepas pandang...huhuhu

Paris Lipton said...

aduyai, mmg xteror bab2 ni..hukk

Pendamba Mawar said...

cuba buat balik.:)

Cik Purple Pinkypuff said...

ermm tak penah lg cp kena mcm nih.. selalunya cp kena macam mama gee tu jer.. kalau sampai 2 minggu.. ermm.. cuba sis nad padam link sis tuh dulu, pastu, masokkkan balik..:)

ieyza afieyna said...

tapi dah ok kan sis.. buat mcm mane ?

NasZ said...

saya pun tak pastilah kenapa. kena tanya yang pakar ni. takpun, nad cuba check feed kat setting blogger nad tu.

sha my heart said...

retry =)

Santri T.P.I.N.I said...

cuba nad prg kat setting pastu gidekat feed, kalau ada link dekat situ nad delete jer...hari tu sy pun kena jugak mcm ni. 3 minggu saya tak update enti katanya...dh delete nanti dlm 2-3 hari ok la balik.

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/entri-baru-tak-dapat-dikesan-setelah-di.html