Friends of Miss Nadya

20 October 2011

Rezeki




Assalamualaikum..
 
Gambar mula-mula dah tepek gambar nuffnang. Yes, this entry about nuffnang. Thanks darling. i love nuffnang. Dah cukup lah speaking cik nad oi. Sakit telinga. ^_*

Okay,sekarang nad nak tunjuk kenapa nad happy sangat ok.


Alhamdulillah..bukan tu je sebenarnya. Churp Churp pon dah boleh cash out. Nak tengok jugak? Tak pe lah kan?

Sekarang ni nad tak cash out lagi nuffnang dengan churp churp tu sebab nak tunggu Say.my. Lepas tu nak cash out ketiga-tiga ini. ^_*

Anyway, dalam kegembiraan nad ni, nad baru je menangis.  Sedih lah pulak dalam gembira. Hati nad ni memang mudah tersentuh. Kene marah,kene tegur mesti menangis. Sampai kadang-kadang nad pon bosan tengok nad menangis. Tapi nad nak buat macam mana. Hati kita nad memang cepat tersentuh.


campaign image

8 comments:

Pendamba Mawar said...

best nye,,.PM nye entah bila nak gerak entah

ieyza afieyna said...

best nye dah bole cashout... ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..jeles lak..

yui siyes xpndai benda2 ni..waaaaa..

EZAN IDMA said...

wah. meh la blanje sikit. huhu

nurul nabila bt medan said...

best nyer dah leh cash out!
nabila punye , enth bile nak gerak pun taktau..hehe

^^

cik aisha said...

huhuu bestnye...xberapa bijak menda2 ni...hehee

Rai said...

waahhh..seronoknyaa..

YNA said...

tahniah nad :)