Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

24 October 2011

Santai Hari Minggu Di Kuala Terengganu

Assalamualaikum

Salam sejahtera semua. Dah tido ke belaka. Hari ni nad pergi Kuala Terengganu. Seronok lah jugak tapi kesian kat En.Boyfie datang amik jauh-jauh lepastu nak kene anta balik semula.

Sebenarnya nad nak tido sebab kesakitan perut melanda diriku ini. Senak perut tiba-tiba dari petang tadi. Memang kacau betul. 

Semalam nad dah kata kenapa nad tak dapat nak blogwalkingkan? Sebab nad ada buat entry Kelembapan Super Hero | Update Bola.
 
Malam ni nad gigih jugak nak update blog + blog berjalan walking. En.Boyfie tak sampai rumah lagi kot sebab dia tak message lagi.^_* Tett tett dia dah sampai rupanya..^_*

Hari ni kan hari ahad. Nad cuti sebab Hari Keputeraan Sultan Pahang. Tapi kat Terengganu ni ramai yang keje herran sebentar. Kecian kat En.Boyfie, nasib baik dia cuti dan terpaksa amik cuti. Yang paling tak best sebenarnya nad nak jumpa Nurul Nadia tapi dia study kat Setiu. En.Boyfie cakap jauh sebab dah nak sempadan Kelantan. Kesian pulak dia sebab nak drive jauh-jauh. Nad nak drive dia tak bagi.

Aktiviti menyotong petang tadi, pergi Dataran Syahbandar lepastu pergi naik kereta kuda. Nad lah paling jakun sebab tak pernah naik kereta kuda. Paling tak boleh nak tahan bila En.Boyfie bercakap bahasa Terengganu. Ada yang nad tak berapa nak faham. Makang(makan) atau semua yang akhirnya N jadi G. ^_*

Lepas tu pergi makan kat Kelulut dan terus pulang ke rumah..^_*




Dapat upload 2 keping je gambar sebab brukband ni tak mengizinkan nad terus masukkan gambar.^_*



  

4 comments:

Pendamba Mawar said...

xroger PM datang tganu...:)

Ku Azhar said...

waaahhh..link yg sngt menarik perhatian...klik!! :D

Cik Purple Pinkypuff said...

wah wah wah.. gi dating eh! :D #sis, best tak nek kete kuda tuh? :)

nurul nadia said...

:(
sedey2x..x pat jmp nad..huhuhu