Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

21 October 2011

Update Simple Contest Dari Nad

Assalamualaikum..




Salam jumaat semua. Lelaki semua harus lah off9 sebab kene pergi solat jumaat. Tinggallah semua wanita tengah beron9. Huk huk. Jangan marah. Tertepek gambau besau..^_*

Simple contest ini masih berjalan di entry Anugerah Blog Popular

Kawan nad tak de blog pon boleh join sebab dye boleh guna url facebook korang. So,God news korang boleh anta url korang banyak pon tak pa. janji korang letak url korang macam Adeq Mira tu buat. Boleh tengok kat entry Anugerah Blog Popular ye.

Ada sesiapa yang nak jadi sponsor simple contest ni tak?
Boleh contact kat facebook Nor Nadiah (Miss-nadya) atau Nor Nadiah II (Miss-nadya)
Atau di twitter nad @miss_nadya
Kalau nak email pon boleh nor_nadiah@yahoo.com









3 comments:

Pendamba Mawar said...

jalan2

ieyza afieyna said...

ieyza da undi.. hee

semoga akk berjaya la nnti ye.. :)

p/s : la yeke umur akk skrg 23 ?
mcm x caye je.. ingt 20 ke..hee
comey je.. :)

Saiazuan said...

salam jumaat ;)