Friends of Miss Nadya

27 November 2011

Kerana Galaxy Tab


Assalamualaikum readers.

Selamat pagi semua,orang semua dah tido kan sekarang ni kan?

Maknanya nad je lah yang belom tido sebab kan tab ni.

Sebenarnya tadi nad dah siap taip entry panjang berjela guna #GalaxyTab en.boyfie(tak de backlink). Dah penat taip dan publish tapi tak da apa-apa,geram betol.

Tapi nad rasa macam serabut je guna tab ni. Pening pon ada sebab nad bulan suka sangat #Gadjet canggih macam ni. Tapi en.boyfie bagi pinjam sekejap selama nad kat kuantan ni,jadi baik nad guna untuk merasa sekejap guna tab ni.

Sekarang ni guna blogger android sebab nad baru install dalam tab beliau. Esok pasti dia mengamuk. Hehehe.

Esok dia kene datang kuantan belik sebab nak amik tab kesayangan dia ni.

Semalam en.boyfie kena saman di atas kesalahan tidak memakai tali pinggang kalendar. Kesian kat dia,mana lah dia nak cekau(cari) duit.

Okay, sapa ada twitter tu jom lah kita bertweet sebab nad semangat dengan tweet je sekarang.

Mood: dapat #BlogWalking kejap-kejap sebab en.boyfie guna celcom broadband je. Kat sini pulak beruk band agak slow motion pulak.

Nanti nak lepas rindu kat blog puas-puas.

Thans for reading this entry sebab nad banyak mengarut je.^____^

Published with Blogger-droid v2.0.1

8 comments:

Gen2Merah said...

yola, saya pun masih tak reti nak pakai samsung Galaxy ni... tak pandai nak touch2 ni.. nak juga pakai mouse... ekeke

misz ifah said...

HAHA nak pinjam jugak boleyy ? HAHA :)

Cik Purple Pinkypuff said...

wow..bestnya guna samsung galaxy tab.. ^^

p/s: miss u la sis..:')

ieyza afieyna said...

bestnye pkai bnde tu.. xpernah try gune lgi.. hee

tc sis ;)

Miss Nadya said...

@Gen2Merah:: sama..:)

Miss Nadya said...

@misz ifah:: boleh2..:)

Miss Nadya said...

@Cik Purple Pinkypuff::dpt guna kejap jewk..:)

miss u too

Miss Nadya said...

@ieyza afieyna:: hehe..:)

thanks syg..