Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

25 November 2011

Off To Kuantan

apa kene mengena dengan gambar ni??tak da kaitan!!


Hye semua,selamat pagi jumaat.. Apa kene mengena gambar di atas tu dengan entry ni ye? Entah nad pon tak tahu. Sila ketuk kepala nad sebanyak 60 kali!!..

Okay,sebelum korang dengar baca nad nak mencarut mengarut dekat entry ni baik nad jujur je dengan korang. Sekarang mungkin nad dah gerak ke Kuantan di atas kan beberapa sebab ..^_*

Tett..bukan sebab apa pon. Sebab nak tengok wayang je cerita Twilight Breaking Dawn Part 1. Kalau sempat nak tengok cerita Puss In Boots in 3D(Trailer On You Tube). Nad tak minat sangat tengok 3D tapi nad suka tengok kucing ni so cute bila dia menari lagu Pitbull - I Know You Want Me(You Tube)

sila abaikan model tak bayar ni okay.

Comel tak kucing tu?? sila kata comel. Sebab nad suka kucing. Menarik sangat gayanya sebab nanti nad mesti macam kucing tu. 

En.Boyfie pon turun ke Kuantan. Take dear dear.

p/s :: Andai entry ini sudah di siarkan mungkin nad sudah berada dalam bas. Apapun nanti nad akan update bila dah sampai Kuantan.doakan perjalanan nad selamat pergi dan balik. Amin..

mood :: rindu kat blog yang teramat sangat..T_T

7 comments:

cik ika said...

kuantan oh kuantan..selalu lepask gn Mr AR kt kuantan la..ade mse ley jpe kn2..:)

Gen2Merah said...

wahhh, sampai ke kuantan nak tengok wayang ye... selamat ke destinasi ye

ishiko said...

xtgk lagi puss in boots..
kejat twilight dulu.. keh3

ieyza afieyna said...

bestnye.. jaga diri ye,, ;)

budak penjara said...

tak jauh sangat dh tu ngn kelantan..hehe..meh singgah cni plak

suha said...

slmt mnnton (^_^)

Bulan Syurga Firdaus said...

smge slemat smua nye :)