Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

29 November 2011

Review Puss In Boots 3D



 4.5 bintang nad bagi untuk filem ni..^_*

Selepas nad Review The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1. Sekarang nak review kucing dalam kasut bot ni. Bengkak bijik mata sebab tengok 2 wayang seharian masa nad Off To Kuantan jumaat lalu.
Kalau ikutkan nad tak suka sangat tengok 3D ni sebab tiket mahal dan tak suka kene pakai cermin mata tu.

Pada nad,cerita Puss In Boots in 3D(Trailer On You Tube) ni best sebab jalan cerita dia tak bosan, Puss ni ada menari, berlawan, bercinta dan buat lawak. Bila tengok cerita ni macam bukan tengok cerita animasi biasa. Tetapi animasi luar biasa. Jom tengok sebab nad bagi rating 4.5 dari 5 markah..^_*
Puss In Boots in 3D(Trailer On You Tube). Nad tak minat sangat tengok 3D tapi nad suka tengok kucing ni so cute bila dia menari lagu Pitbull - I Know You Want Me(You Tube) " petikan dari entry Off To Kuantan

Sebuah filem animasi 3D yang dihasilkan oleh DreamWorks Animation, bekerjasama dengan pengarah filem "Shrek". "Puss In Boots" menggambarkan karakter Puss dari filem "Shrek". 

Cerita ini mengisahkan keadaan sebenar kucing tersebut dan cerita sebelum dia menemui Shrek dan rakan-rakannya.




10 comments:

azam said...

:) macam best je

Pendamba Mawar said...

macam best je..hero dia kucing ker?

Miss Nadya said...

@azam::best sgt..:)

Miss Nadya said...

@Pendamba Mawar:: nnti tengok yer...mmg lah hero dia kucing..ngee..

Rtp Farra Arisha said...

arisha masih belum sempat nonton kedua2 buah filem..wuhuhu. will take the precious time for watching these 2 films very soon..

Lia Irdelia said...

ni yg x sabo nak tengok niih.. hehe

Miss Nadya said...

@Rtp Farra Arisha:: jom serbu wayang ramai2..:)

Miss Nadya said...

@Lia Irdelia:: tengok jgn tak tengok..:)

minah senget said...

MESTI TENGOK....
:)

AlongUsop said...

mane reviewnye dik?..
sinopsis pon pendek amat.. adeyhh...