Friends of Miss Nadya

01 December 2011

#23 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum...



Nad rasa bloglist atau feed dari blog nad ni masih belum update. Apa masalah tak tahu,masih dalam proses pembetulan dari nad.


#HappyDecember ..


 #HelloDecember Dah masuk bulan baru ni jadi sibuk pulak.  #GoodByeNovember & 

Mintak maaf spontan minggu ni jadi panjang berjela.


Mulai hari ni nad akan alert kepada sesiapa yang komen blog nad dulu dan baru nad tengok dari shoutbloc nad. Untuk mendapatkan keadilan. Che wah.. cakap macam retis je.





Travel-holics! Choose your travel persona, create a team or go solo  for a chance to win a Trip of a Lifetime to New Zealand! profile image

4 comments:

Pendamba Mawar said...

datang nk makan sirip yu

ieyza afieyna said...

yeke.. sian akk.. knpe la dgn feed tu kan..

ieyza pun mcm tu, pengkomen diberi keutamaan then bru yg tinggal jejak kat shoutbox tu... hee..

p/s: kak kenapa say goodbye december ? goodbye november la.. he ^^

Emy Ellyana said...

welcome december sis..

Rosalia said...

i say yes :) hihi.