Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

01 December 2011

Tukar Template Lain

Assalamualaikum..

Nad memang rajin sangat tukar template. Tapi kali ni nad tukar template lain sebab nak tengok sama ada bloglist update ke tak. Kalau masih macam tu jugak. Nad memang tak tahu nak buat apa. Geram campur sedih sangat ni.

Kalau sesiapa yang tahu cara lain boleh lah bagi tahu dekat nad.

 
Dekat bloglist anda semua pasti akan keluar update dari entry yang ni je
 
 
 
 Mood :: Pening kepala dengan pakcik blogger ni..T_T

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haah,update itu aje yg kuar..

Yana yani said...

ala suka yang lama..tukar2 balik

diana said...

kenapa jadi macam tu??

Mohd Kamil said...

nice template.. I like it!!
tapi aq rasa template lama lagi bgus!!

ღ Nurrul said...

wahh , patutla gelap aje..
Nurrul suka yg dulu punya :)

cik ika said...

nmpk semart jugak...

ieyza afieyna said...

dah tukar tempalte bru.. nice juga...

erm,, aah la kak .. kt bloglist still xbergerak2 pun..