Friends of Miss Nadya

18 December 2011

exchange link dengan Gulai Tempoyak Ikan Patin

Assalamualaikum..

Terkujat bila Abang Nisa Kay terkomen kat blog Nad!!

Siapa?? Meuz Angelo lah atau nama penuh beliau Muhamad Mursyidin Bin Mohd Aminullah selaku Abang Long kepada Nisa Kay. Hehe..tersilap lah pulak ter mention Abang Ngah 



Anyway template baru nad cantik tak??En.Boyfie yang tolong buat dan di edit sepenuhnya oleh En.Boyfie. Nanti shayang belanja KFC..^_^

Kawan-kawan lain yang dah baca tu jom join sekaki.

KLIK DI SINI untuk anda semua join..:)

23 comments:

starzieti said...

patutlah blog die makin berseri2. diedit oleh yg tersayang rupenye. hee. :D

CekbOlat-bOlat said...

untunglah ! haha.. En.Boyfie bley buat kt bolat x?

fiQ'Ra said...

wahhh kak nad.. untung laaa di komen oleh blogger trkenal.. hehe.. ehem3, comey lotey blog kak nad ;) kak nad punnn lagi comel :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

bile masa pulak jd abg ngah? abg long la.. nisa tu anak ke-3 la

✿Ummi Myra✿ said...

wahhhh naddd ada perubahan dalm blog dia, mkin lawa n cute sgt :) comey... nad nak myra buatkan banner ke? tp simple2 je la huhu

Azzah said...

berseri2 blog nad..sidebar pun cantik.pandai en.boyfie buat..:)

myezatul aQma said...

wah..makin comel blog ni.
owner blog pon mckin comel

sarah mohamad said...

Nak jugakkk template baruuuu HEHEHEE

yean said...

nice blog ^^

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

cantiknye template baru nad...berseri2 en boyfie buatkan ye...;)

Juliet_iRa~" said...

comel2..pinkisshh..heee :D

Nyna said...

exchange link ue utk ape eax???

✿Ummi Myra✿ said...

untuk nad free je hehehe

Miss Volvo said...

wiwitt hehe kamu suka pink ye?

Nyna said...

meqns??coz i;m a newbie

✿Ummi Myra✿ said...

boleh je, t inbox dlm fb myra gambar2 yang nad nak letak ye :)
tp myra wat yg simple2 je la coz myra xpandai sgt nk wat :)

cik ika said...

wah..sis..cnteq..templatenye..sis pun cnteq gak..

nuyui a.k.a miss YUI said...

blog makin comel ni..cute!!

smilenajah93 said...

wahhh ~~~ hebatnyaaa en boyfie akk !!! jealous :)

J.Syazwana said...

amboi pink gittew.
kite baru start nak suka kaler pink. hehehe

ieyza afieyna said...

comel2 .. suka sgt.. pink colour.. hehe... walaupun lelaki yg wt kn. tapi still nampak mcm seorg perempuan yg edit blog ni.. ;)

M Fizan said...

eh baiknya encik boyfie.. hehe.. kim salam kat dia.. blog makin cun melecun :) pink gitu...

Nyna said...

mcm yg saya buat ni ke??