18 December 2011

exchange link dengan Gulai Tempoyak Ikan Patin

Assalamualaikum..

Terkujat bila Abang Nisa Kay terkomen kat blog Nad!!

Siapa?? Meuz Angelo lah atau nama penuh beliau Muhamad Mursyidin Bin Mohd Aminullah selaku Abang Long kepada Nisa Kay. Hehe..tersilap lah pulak ter mention Abang Ngah 



Anyway template baru nad cantik tak??En.Boyfie yang tolong buat dan di edit sepenuhnya oleh En.Boyfie. Nanti shayang belanja KFC..^_^

Kawan-kawan lain yang dah baca tu jom join sekaki.

KLIK DI SINI untuk anda semua join..:)

23 comments:

  1. patutlah blog die makin berseri2. diedit oleh yg tersayang rupenye. hee. :D

    ReplyDelete
  2. untunglah ! haha.. En.Boyfie bley buat kt bolat x?

    ReplyDelete
  3. wahhh kak nad.. untung laaa di komen oleh blogger trkenal.. hehe.. ehem3, comey lotey blog kak nad ;) kak nad punnn lagi comel :)

    ReplyDelete
  4. bile masa pulak jd abg ngah? abg long la.. nisa tu anak ke-3 la

    ReplyDelete
  5. wahhhh naddd ada perubahan dalm blog dia, mkin lawa n cute sgt :) comey... nad nak myra buatkan banner ke? tp simple2 je la huhu

    ReplyDelete
  6. berseri2 blog nad..sidebar pun cantik.pandai en.boyfie buat..:)

    ReplyDelete
  7. wah..makin comel blog ni.
    owner blog pon mckin comel

    ReplyDelete
  8. cantiknye template baru nad...berseri2 en boyfie buatkan ye...;)

    ReplyDelete
  9. boleh je, t inbox dlm fb myra gambar2 yang nad nak letak ye :)
    tp myra wat yg simple2 je la coz myra xpandai sgt nk wat :)

    ReplyDelete
  10. wah..sis..cnteq..templatenye..sis pun cnteq gak..

    ReplyDelete
  11. wahhh ~~~ hebatnyaaa en boyfie akk !!! jealous :)

    ReplyDelete
  12. amboi pink gittew.
    kite baru start nak suka kaler pink. hehehe

    ReplyDelete
  13. comel2 .. suka sgt.. pink colour.. hehe... walaupun lelaki yg wt kn. tapi still nampak mcm seorg perempuan yg edit blog ni.. ;)

    ReplyDelete
  14. eh baiknya encik boyfie.. hehe.. kim salam kat dia.. blog makin cun melecun :) pink gitu...

    ReplyDelete

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.