Friends of Miss Nadya

18 December 2011

Happy Bufday C Genk yang ke-21!!

Assalamualaikum..



Sebelum baca entry ni sila mainkan lagu Happy Birthday Song dari nad tujukan untuk C Genk..

Cik Purple dengan C Genk sebaya dan nad pernah wish birthday Cik Purple di entry Happy Bufday Cik Purple Sayang


Semoga murah rezeki dan panjang umur C Genk..Semoga hari mu sentiasa ceria dan dipermudahkan segala urusan mu AMIN..^_^

Nad sedih bila C Genk buat entry Hari Terakhir Genk sebagai seorang blogger. Nad sedih sebab nad kenal C Genk sebagai seorang blogger agak lama walaupon nad tak pernah bertemu dengan Cik Purple & C Genk. Mungkin satu hari nanti kita akan berjumpa ye sayang..:)

Nad ada baca entry adik nad Nabila Medan di entry Bile Seorang Blogger Nak Stop Blogging.Ini Yg Terjadi | For You GenkCorner!
lepas tu terbukak cerita kisah cik anon di entry C Genk CIK ANON DAN TETAMU YANG PENGECUT!!!

Apa yang nad nak cakap kat C Genk pedulikan apa kata si Anon tu. Keep it up Blogging dear sebab nad pon pernah di maki oleh anon lagi teruk di entry Akhirnya Cik Anon Singgah.. Tapi Di Kau Amat Kurang Ajar... ..lagi nad sedih sebab cik anon tu panggil nad murtad bagai. Nad pernah juga di maki di entry Hodoh lah blog kaw ni.. Dah banyak juga air mata nad kerana blog picisan ini tetapi nad gigih teruskan juga blogging sebab nad fikir nad yang susah payah menaikkan blog ni bukan cik anon. Cik Anon tanpa identiti cemburu kat kita sebab itu dia cakap macam tu. Akhir kata nad harap C Genk akan teruskan blogging..

Mintak maaf entry mintak penampar dari cik anon ni..^_^


9 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

dh mainkan lagu happy birthday guna gitar.. tapi tak sempat nk rakam, main depan laptop je.. hehe :p

aimaniman said...

Hepy besday ty c geng.. knapa tak stop blogging ni? Selagi kita buat yg btul..apa nak kisah apa org kata dik..nak tutup mulut org mn boleh dik...

Nabila Medan said...

Tertag eik? hikhik
Buat c genk semoga terus success.
buat kak Nad , terima kasih kakak cyg :>
p/s : cantek blog baru,sejuk jer :)

Nur Kiasatina ^_^ said...

happy birthday!! done follow ur blog.. hee :) jom la bce cerpen yg sy bt http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/2011/12/black-vs-white.html

Juliet_iRa~" said...

happy belated birthday x genk!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy brthday utknya ea..

smilenajah93 said...

hb jugaaa !!!!

Nisa Greennnpanda said...

sian genk.. xsuke la blogger yg gune id anon nie...

M Fizan said...

eh harap2 c genk tu tak berhenti blogging lar kan.. tak kuasa nak layan si anon.. btw, kenapa tak halang anon berinteraksi? hehe