01 December 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret


Pendapat nad terhadap blog Lyssa :: cantik dan kemas. lagi satu pertanyaan dari nad macam mana nak selesaikan masalah bloglist tak update ni?? dah banyak nad post entry tapi dekat bloglist still keluar entry lama..

Kalau kawan-kawan lain baca dan masuk blog nad ni..tolong ye..^_*

20 comments:

  1. eh,nape update nad xkuar kat bloglist..

    kuar yg lama aje..

    ReplyDelete
  2. hye , saia datang dari segmen yang same , hekhek :)

    singgah saia juga taw :)

    http://neynaproperty.blogspot.com

    FOLLOW skali yer

    ReplyDelete
  3. akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  4. hai :) Mira dari segmen kak Lysaa jugak
    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. Marilah visit dari segmen yg sama...

    http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. suda follow :) dari segmen yang
    sama . if sudi , hit back keyh ^^

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  12. datang sini dari segmen kak Lyssa

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  13. hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

    peace yawwwwww (^_^)

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  15. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama..done follow u sweetie <3

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama :)

    http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete

Thanks for reading entry ni. Nad doakan semoga urusan kita di permudahkan.