Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

01 December 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret


Pendapat nad terhadap blog Lyssa :: cantik dan kemas. lagi satu pertanyaan dari nad macam mana nak selesaikan masalah bloglist tak update ni?? dah banyak nad post entry tapi dekat bloglist still keluar entry lama..

Kalau kawan-kawan lain baca dan masuk blog nad ni..tolong ye..^_*

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh,nape update nad xkuar kat bloglist..

kuar yg lama aje..

Mazelina is Neyna said...

hye , saia datang dari segmen yang same , hekhek :)

singgah saia juga taw :)

http://neynaproperty.blogspot.com

FOLLOW skali yer

LaLa said...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

cikyanxyanx said...

hai :) Mira dari segmen kak Lysaa jugak
http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

syaMomoiro said...

suda follow :) dari segmen yang
sama . if sudi , hit back keyh ^^

http://luvmomoiro.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

single M | double S said...

datang sini dari segmen kak Lyssa

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said...

hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

peace yawwwwww (^_^)

Bella Roast Almond said...

dari segmen yg sama..:)

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

bebyhani said...

dari segmen yg sama..done follow u sweetie <3

Eyda ♥ said...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html