Friends of Miss Nadya

13 January 2012

Tak salah kan kalau ingin cantik?

Assalamualaikum..

Rasanya semua yang join Churp Churp tahu pasal iklan L'Oreal ni kan? Bukan iklan tapi ingin kongsikan untuk anda semua!

Sebenarnya saya dah membeli True Match Roll'On ni. Harganya tak lah murah sebab berbaloi membeli di pasaran. Habis kan duit RM60 untuk foundation dari L'Oreal Paris ni. Berbaloi Cik Kiah dan Cik Tipah semua tau! 

Alhamdulillah rezeki duit Nuffnang dapat lah saya bergaya guna barang mahal. Kelas kau Jah !!


>> Klik Picture untuk keterangan Lanjut <<

Ya Allah first time pakai L'Oreal Roll'On true match ni rasa macam jakun pun ada sebab sponge segi empat yang biasa kita guna dia jadi roll on. Macam nak cat dinding rumah je,tapi bukan cat dinding rumah ye ! Cat muka sendiri menggunakan foundatin Roll'On true match ni.

Bajet muka saya boleh jadi macam kat gambar bawah tak?? Tettt...


Bila menggunakan sponge roll tu dapat lah sapu kat muka, rasa geli pun ada sebab dah nama pun roll kan? Macam orang geletek je kat muka ni.

Bekas yang soopa doopa cantik!!



Baru boleh putih macam gambar kat bawah..:)



13 comments:

Aishah Jahirah said...

muka akak xbersih.pakai foundation btempek je muka...hehee

smilenajah93 said...

wahh ~ akk pakai mnde nie kee ?

Penjual Reflesia™ said...

amboi...canteknya model kat bawah tu...anak sape la tu... =.=

~~zAnAfAhMi~~ said...

Amboi, dah putih, tmbh putih. Akk beli bodyshop punya, jarang pakai tp gatal nak.......nk cantik, hehe....bila dah pakai, rasa mcm tu jgk muka ni.

anbshop said...

New Dresses Updated !
http://www.facebook.com/applenbunny.shop?sk=photos

http://anbshop.blogspot.com/

Pendamba Mawar said...

saya da putih.hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik ea??

hrg POn sedap tu..

shiema sufian said...

cantiknye. bestnye boleh make up make up. shiema kulit sensitive. tak boleh.hoho

Onitsuka_hana said...

mahal2..

Eza Boom Boom :) said...

RM60?? Okey, belum ada duit poket sendiri :P.

Cikpuan rara said...

jejejej jom cat muka sendiri.

Diyana Ali said...

cantik lah :) hehe

Diyana Ali said...

cantik laaa :)